Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabs222

Czy po pierwszm opakowaniu tabletek

Polecane posty

Gość tabs222

moj partner mzoe juz dochodzic we mnei bez stresu? Tj. jestem po pierwszym opakowaniu tabletek i przerwie z okresem itp teraz jzu tydzien biore drugie opakowanie wiec czy moge jzu kochac sie bez stresu by on dochodzil we mnie ?

Gość gość
biorąc antykoncepcję hormonalną zwróć uwagę na zapewnienie prawidłowej mikroflory narządów intymnych( ja stosuję provag w emulsji) , ponieważ jesteś bardziej narażona na infekcje intymne .

Gość nicola7845
Ja też tak zrobiłam to znaczy jeden pełen cykl na tabletkach a w następnym już się nie zabezpieczaliśmy i ciąży nie ma. Jedyny problem jaki się pojawił to właściwe nawilżenie, prezerwatywa była śliska więc nie było problemu, teraz pomagamy sobie provag żelem, który oprócz tego że nawilża to również hamuje rozwój grzybów i bakterii.Zatem do dzieła.

Gość gość
Oczywiście że może. Pamiętaj że biegunki i wymioty wpływają przy tabletkach na jakość antykoncepcji. Ja stosuje krążek dopochwowy jest dla mnie wygodniejszy niż tabletki i biegunki nie mają wpływu na skuteczność antykoncepcji. Dodatkowo przy krążku zażywam harmonelle suplement wzmacniający układ krążenia i wspomagający pracę wątroby. Ogólnie wiadomo że antykoncepcja hormonalna obciąża naczynia i wątrobę, dlatego wole na zimne dmuchać. Kuracja miesięczna do tylko 9 złotych.