Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edddie 123

Jak subtelnie dać facetowi do zrozumienia że mi się podoba i zachęcić go

Polecane posty

Gość gość
Nie pierdziel, wyżej masz całe mnóstwo rad jak skutecznie zachęcić faceta, wszystkie działają na bank :D

Gość gość
to ty Sylwia

Gość gość
"pojscie do niego bezpośrednio do sklepu bylo ponad moje sily bo pewnie uznal mnie za kretynke, ktorej trzesa sie rece jak szuka drobnych" ale nie przeszkadza ci to w obrabianiu mu d**y, że dupa a nie facet... bo nie rzuci się na histeryczkę i jej nie zg****i :D

Gość edddie 123
Jakich rad? Że mam powiedzieć wprost albo zaproponować piwo? To nie jest takie proste, tym bardziej ze kolesia nie znam, a chyba lepiej najpierw znalezc sposob by zagadac, albo go jakos osmielc by on sie wykazal, i nie jestem Sylwia :)

Gość gość
niezła laska z ciebie Sylwio

Gość edddie 123
i nie obrabiam mu d**y tylko stwierdzam fakt, jak facet ma na oku jakas laske to powinien wiedziec jak ja zdobyc a nie sie czai i robi podchody i cielęce oczy

Gość gość
No nie bądź taka pewna że ma cię na oku, na bezrybiu i rak ryba, może zwyczajnie z nudów cię obcina i ma ubaw z twoich rumieńców i drgawek... wcale nie ma zamiaru do ciebie podbijać :D

Gość gość
wyślij do niego koleżankę. Niech mu powie w tajemnicy, że Ci się podoba i że chciałabyś, żeby Cię gdzieś zaprosił. Tylko nie spanikuj jak do Ciebie podejdzie!

Gość gość
zły pomysł z koleżanką, tak to się robiło w liceum

Gość gość
jeśli nie jest w stanie się odezwać do faceta, bo się cała trzęsie, to nie wiem czy poziom liceum nie jest dla niej zbyt wysokim.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mialam sie nie wtracac ale..... Jest takie niecenzuralne powiedzenie "gowno chlopu nie zegarek jak sie go klonica nie nakreca" Masz faceta, wykazuje zainteresowanie , nawet probowal do Ciebie zagadac. A Ty? Masz pretensje ze c***a a juz dwa razy go splawilas. A ile razy - Twoim zdaniem - facet ma miec ochote byc splawiany ? Sama nie podejdziesz bo to za trudne to jak Ty chcesz z tego miec cos wiecej skoro nawet podejscie jest dla Ciebie za trudne ? Ja proponuje zaczac od malych kroczkow i sprobowac czy Ty w ogole jestes w stanie podejsc do kogokolwiek i zagadac. Dopiero potem mozesz myslec o jakimkolwiek spotkaniu z facetem. Masz 30 lat. Pora sie tego nauczyc jesli chcesz cos osiagnac. To sie samo nie zrobi. Zachowujesz sie tak ze splawiasz zainteresowanego faceta- tak napisalas. Wez sie za siebie bo bedzie coraz gorzej. I nie mowie tego przez zlosliwosc.

Gość gość
a co on sprzedaje? jesli bielzine to moze zapytaj go o rade i ubierz cos dla neigo i zpaytaj czy pasuje??? Zartuje oczywiście. Bez wzgledu na to co sprzedaje zapytaj o rade, o co sadzi o tym czy tamtym czy jest to kobiece czy pasuje do ciebie czy radzi cos innego to moze byc proste i jak zacnzeicie gadac moze sie przelamiesz

Gość edddie 123
myślę że najłatwiej było by jednak wziąć mu do buzi...

Gość edddie 123
On sprzedaje w sklepie komputerowym, wiec kompletnie nie moja bajka. Wiem że moge mu sie wydac jakas glupia, bo go splawialm, potem sie trzeslam i teraz czekam na nie wiadomo co. Za pierwszym razem go splawilam bo bylam jeszcze w innym zwiazku, no a teraz ciazko go przekonac na nowo

Gość edddie 123
Nie mam ogolnie problemu z nawiazywaniem kontaktu z ludzmi i facetami. Bylam w dlugoletnich zwiazkach i takich przelotnych, ale z tym facetem jest tak ze mnie po prostu paralizuje

Gość gość
Bez wzgledu na to co sprzedaje zapytaj o rade, o co sadzi o tym czy tamtym czy jest to kobiece czy pasuje do ciebie czy radzi cos innego to moze byc proste i jak zacnzeicie gadac moze sie przelamiesz .......... szczerze dobra rada, przecież możesz go wypytywać o jakieś proste rzeczy poczytaj w necie coś o jakichś nowinkach komputerowych naucz sie ze 3 pojęc na pamięć i wypytuj go o to nie wiem cos o windowsie albo rożnce miedzy laptopem firmy x a y poproś go o to żeby podszedl i powiedział co moze ten laptop a co moze tamten

Gość edddie 123
Blokuje mnie rowniez to ze jakis czas temu latala za nim -doslownie- inna dziewczyna - laska o figurze modelki, w mini i zawsze na 10cm szpilkach i ja splawil. Dziewczyna wybiegala za nim ze sklepu, angazowala kolezanki itp. Nie chce wyjsc na taka jak ona jakos desperatke i nie chce za nim latac. Chce zeby to bylo subtelne

Gość gość
kolejna księżniczka co czeka aż wszyscy ułożą za nią życie

Gość gość
A które to centrum handlowe?

Gość gość
Centrum jak każde inne :)

Gość gość
Na diabła on ci potrzebny jeżeli cię paraliżuje, nie mówiąc już o tym co on z ciebie będzie miał za pożytek, ślinę ma ci obcierać czy co? :D

Gość gość
"nie mówiąc już o tym co on z ciebie będzie miał za pożytek, ślinę ma ci obcierać czy co?" hahahahhahahahahaha :D

Gość syc

i co był już ślub w tej galerii? ile macie dzieci? zdradza Cię ten komputerowiec?:D