Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtek37___

zimna żona

Polecane posty

Gość wojtek37___

Mam młodszą żonę od siebie o 11 lat, w sumie dopiero co skończyła studia, rozpoczęła karierę, jest bardzo ambitna i mądra, ale strasznie zimna, w sumie od początku taka była, żyjemi jak dwójka obcych sobie ludzi. Ja się o nią staram, jeżdżę po nią nawet kiedy muszę się urwać z pracy, kupiłem jej samochód, opłacam całe mieszkanie, płace kredyt za mieszkanie, opłacam wakacje, jej dentyste, jej siłownie, wszystko, ona całą swoja wypłatę przeznacza na siebie, a niczego nie da wzamian.Dzieci nie chce bo twierdzi że nie jest dojrzała, nie wypominam jej tego bo na początku znajomości już mi to oznajmiła , że ich nie chce. Niby jest dla mnie dobra, nigdy na mnie nie krzyczy, nie jest zazdrosna w ogóle, czesto się kochamy, ale czuje się jakby jej na mnie nie zależało, jakby nie była ze mną szczęśliwa, ciągle jest smutna, albo zmęczona, wróci z pracy- albo zajmuje się sobą, albo czyta, bądź pracuje i nigdy nie widzi w tym problemu, mówię jej że ją bardzo kocham, ona też mi to mówi ale nigdy nie jest dla mnie czuła. Piszę jej romantyczne sms, robie prezenty, zapraszam w weekendy lecz nigdy się z tego nie cieszyła, lekki usmiech i dziękuje, nic więcej. Co zrobić gdy ma się tak zimną i nieczułą kobietę.

A robi loda? A poza tym jesteś delikatny, pewnie potrzebuje prawdziwego faceta. Nie zdziwie się jeżeli cię zdradzi z jakimś r****czem który potraktuje ją jak dziwke. I nie mówię ze jej to się nie spodoba

Gość gość
staszek debilu wyjdz stad

Gość gość
Piszesz ze zawsze taka byla:) estes dojrzalym facetem i powinienes juz wtedy wiedziec ze jej nie zmienisz. Taki typ czlowieka poprostu. Ewentualnie jest z toba z innych wzgledow niz uczuciowe(choc mam nadzieje ze sie mylisz)

Gość go go landina
za bardzo się starssz nikt tego nie lubi olej ją to zobaczysz że role się odwrócą

Gość gość
ty potrzebowales laluni, ktora sie prezentuje i masz mozliwosc pochwalic sie nia przed kolegami, a ona z tego ma kase. Sam tak wybrales, wiec teraz nei placz. Z ladnej miski sie nie najesz....

Gość gość
przeczytałem 3 linijki tego posta,czlowieku ona nigdy przenigdy nie będzie Cie kochac,zapytaszdlaczego ,wiesz sam odpowiedziales na to pytanie ja nie mam problemu to suka lata za psem,takie prawonatuty,i wybier mocnego a nie faltlape

Gość gość
widac jestes debilem skoro udzielasz sie na tym forum...........tylko o tym nie wiesz a ona wie:D:D:D

A dlaczego debil? Sam znałem taką 30stkę która nigdy nie zrobiła loda swojemu mężowi, pomijając ze mówiła ze to totalna ciapa z którą jest dla pieniędzy. A czy wogóle robiła loda? Tak swojemu kochankowi

Gość gość
nie odpowiadajcie bo to jakiś debil,pozdr wszystkich norm

Gość wojtek37___
zależy mi na niej bardzo i chce z nią być ale też czegoś potrzebuje

Gość Cruella DeMon
Sa takie kobiety, maja zainteresowania , myślą o karierze maja ambicje . Powiedz jak zona ma partycypować w wydatkach skoro niedawno skończyła studia i dopiero zaczęła napewno nisko płatna prace ??? A tak serio to przemysl to pod kątem tego powiedzenia "MARRIAGE IS MOSTLY TALK " Pozdrawiam :)

Gość gość
To na czym Ci w niej zalezy ze nie dostajac (uczuciowo) nic dalej chcesz nia byc? albo jestes masochista albo zaley ci na jej wygladzie tylko albo... sama nie wiem-nie umiesz byc szczesliwy. i nie jestem zlosliwa , poprostu tkwilam w takim zwiazku jak twoj przez 5 lat(bedac na twojej pozycji) i na dzisiejszy dzien pukam sie tylko w glupi lep ze tak dlugo w tym tkwilam.

Gość gość
staszek spod monopolowego A dlaczego debil? Sam znałem taką 30stkę która nigdy nie zrobiła loda swojemu mężowi, pomijając ze mówiła ze to totalna ciapa z którą jest dla pieniędzy. A czy wogóle robiła loda? Tak swojemu kochankowi X X X XTOBIE STACHU???:D:D:D:D

Gość gość
staszek do dobitnie ujął. A autor jeszcze niewydoroślał. No, ale człowiek się całe życie uczy

Gość mickyyyy
Wojtek ze mną sie ożen, ja bede czula i mila dla Ciebie ;-) ;-)

Gość gość
przyjdą starsze lata i refleksja.