Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwa kobieta

dlaczego to jest takie niesprawiedliwe

Polecane posty

Sa kobiety, ktore latami staraja sie o dziecko albo pragna je miec i nie moga i miedzy tymi kobietami jestem ja. A sa baby ktore zachodza w ciaze i usuwaja ! bo porpostu dziecka nie chca ... Ja tak pragne dziecka ale jeszcze nie moge - natomiast kobiety ktore maja predyspozycje, zdrowie, pieniadze a usuwaja ! :(:(

Gość gość
albo chleją w ciąży ?

Gość WJF
To, że Ty chcesz nie oznacza, że wszyscy muszą. Zawsze możesz adoptować dziecko takiej panny co go nie chciała, skoro tak im zazdrościsz.

Gość gość
albo wyrzucają na śmietnik

Gość gość
może natura w Twoim przypadku wie co robi, może masz zjeeebane geny

Gość robak1802
Ja jestem dziecko ,tylko juz duze ,w pieluchy juz nierobie :-) moze mnie zaadoptojesz ?

Tak nie kazdy musi chciec miec dzieci - to wtedy moze sie zabezpieczyc lub zwiazac jajniki operacyjnie. Mi chodzi o sam fakt ,ze to jest nie sprawiedliwe. Zaadoptowane to nie to samo co z ojca i matki.

Gość gość
Do nowego projektu telewizyjnego poświęconego leczeniu niepłodności szukamy par lub osób, które od dłuższego czasu bezskutecznie starają się o dziecko. Projekt, o którym pisze jest filmem/serialem dokumentalnym. Szukamy osób/par, które zgodziłyby się współpracować z nami. Chcielibyśmy w rzetelny i sumienny sposób pokazać ludziom w Polsce, z jakimi problemami na co dzień borykają się ludzie starający się o dziecko. Przy naszym projekcie współpracujemy z kliniką, która zajmuje się leczeniem niepłodności. Z naszej strony zobowiązujemy się do sfinansowania osobom, które zdecydują się na współprace z nami, wszystkich wizyt lekarskich, wszystkich potrzebnych badań oraz gdy zajdzie taka potrzeba również sfinansowania zabiegu inseminacji, in vitro lub nawet adopcji komórki rozrodczej lub zarodka. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt na adres: projekt_ivf@o2.pl Wszystkie rozmowy, które przeprowadzamy są poufne i objęte tajemnicą dziennikarską i oczywiście do niczego Państwa nie zobowiązują