Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dunka123

chce zrobic kawal bylemu i wyslac smsa

Polecane posty

Gość dunka123

noooo i ...nie wiem jak mu napisac zeby mu w piety poszlo.mamy dwoje dzieci na ktore juz dawno nie placi,jest winien okolo 10 tys alimentow a ja dostaje je z funduszu.jak napisac i z czego wyslac zeby mu popedzic kota?pomozcie

Gość gość
wiesz ja myślę, że nie ma sensu. Jego i tak to nie ruszy. Wspólczuję ci bardzo...

Gość gość
Napisz mu "jestes frajerem". Ja bym sie zesrał.

Gość Ksienżniczka Zofija
Autorko! Ja bym się nie ponizala. Jak napiszesz cokolwiek to tylko mu pokażesz, ze jesteś slaba. Ja bym się do gnoja nigdy nie odezwała!

Gość dunka123
kurcze on pewnie podejrzewa ze jest frajerem .chcialam jakos dobitnie cos w stylu ze to sms od komornika albo nowo ustanowionego kuratora ze za dlugi pojdzie siedziec.

Gość dunka123
Zofijo,ale ja nie chce sie ujawniac ze to ja.mysle ze on sie nie domysli kto to napisal bo tyle ma wrogow,kochanka ma z nim dziecko -jej rzuca jakies pieniadze a swoich dzieci ze zwiazku malzenskiego na ulicy nie poznaje.

Gość dunka123
zero?

Przedmówcy mają rację. Daj spokój, to nic nie zmieni, napiszesz mu "hej tu nowy komornik, przyszedł czas na spłatę długów cwelu" a potem nic się nie stanie, to tylko upewni się w przekonaniu że jest bezkarny.