Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zapytać nienzana dziewczyne o numer telefonu

Polecane posty

Gość gość

jak jej powiem np fajny fryz masz to potem jak mam zapytac o telefon poprostu powiedzieć dałabyś mi numer telefonu jakoś głupie by to było

Gość gość
np tak słuchaj jest taka sprawa bardzo mi się spodobałaś i chciałem zapytać czy byś mi dała swój nr telefonu

Hej, jestem konsultantem AVONu, może dasz mi swój numer? Mogę udzielić niezłych rabatów ;_; byle wygrać.

Gość gość
oo i to jest wmiare ciekawa rada tylko mi niepasuje słowo bardzo sie spodobałas , bo czasem bardzo nam sie ktoś może niepodobac albo to troche kiepski pomysł odrazu mówić dziewczynie że nam sie podoba bardzo

Gość gość
skoro chcesz nr od dziewczyny to chyba musi ci się podobać

E tam, z laskami trzeba otwarcie, podobasz mi się i tyle. Sam byś był bardzo zadowolony jakby podeszła jakaś dziewczyna i Ci powiedziała ze się jej podobasz. Myślał byś "ło kruwa, jestem piękny" zamiast "Boże jakie to płytkie i głupie".

Gość gość
no to nie wiem może tak hej wydajesz sie fajną dziewczyną może dałabyś mi swój nr telefonu spotkalibyśmy się miło pogadali co ty na to? heh

Wydajesz? Bez sensu, to trzeba pewnie, a nie "podejrzewam ze jestes ładna, dasz mi swój numer".

Gość gość
spotkanie odrazu odpada czyli zostaje wersja ,, wydajesz sie fajną dziewczyną może dałabyś mi swój nr telefonu "

Gość gość
piotr wsumie masz racje a ale ja tak otwarcie nie ten tego zabardzo

Gość gość
albo weź sie zlituj i daj mi numer telefonu !;p ehh ciężka sprawa kiedyś gadałem z dziewczynami ale tel nigdy niezapytalem .

Gość gość
gościu albo jak ją widzisz na żywo to podejdź i powiec jej wprost zagadaj a temat sam się rozkręci

Okej wiem że Ci głupio coś takiego powiedzieć, dlatego muszę Cię uświadomić. Umrzesz, wszyscy umrzemy, nawet jak Ci się nie uda to to nie ma znaczenia xd nikt tego nie będzie pamiętał, życie masz jedno, albo przezyjesz je z kimś albo sam. Ty decydujesz, na to masz wpływ. Więc nie marnuj czasu nad rozmyslaniem warto czy nie warto.

Gość gość
no dobra ale podruż busem będzie np trwać 15 minut i musze tel ściagnąć dotego czasu bo potem pozamiatane

Gość gość
ale wy jesteście nie życiowi nie dziwie się, że kobiety muszą brać wszystko w swoje ręce jak wy jesteście tacy ciapciaki

Gość Ksienżniczka Zofija
Normalnie! Ech faceci... Podchodzisz i mówisz,ze ci się podoba i c,y da swpj nr telefonu. Ja, gdyby ktoś do mnie tak zagaił i chciałabym dać nr teł.to bym dala, a jak nie byłaby zaintersowana to nie. No proste jak drut! Więcej odwagi panowie, życie jest tylko jedno ;)

Gość młodyfajowy chłopaczek
znowu mnie ten spam blokuje ;(

nie trzeba myśleć

Wżyciu bo skończyć

można na

na kamerkacgh z gołymi laskami np skończyć albo jako psychopata na kafe . albo samotnie albo z kobieta ehh . prosciej byłoby gdybym gadał choic troche z dziewczynami realnie a ja tylko pisze na portalach realnie wrecz zero kontaktów od 4 lat wręcz . ehh gdyby to bylo takie proste może to jest proste ale jakoś nie idzie sie przełamać

czyli tak zeby zarwac do dziewczyny trzeba np powiedziec fajna fryzure masz a jak o telefon zapytac to powiedziec tak wydajesz sie być interesujaca osoba wiec chciałbym od ciebie telefon