Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mi zazdroszczą Mojego Żonatego Faceta

Polecane posty

Gość gość

Nawet w internecie. Te wszystkie obraźliwe obelgi i głosy to są tylko od sfrustrowanych żonek albo zakompleksionych chłopaczków, którzy nie umieją sobie laski wyrwać. To że w realu ludzie mi mojego faceta zazdroszczą to jeszcze rozumiem, ale tutaj? Przecież nawet go nie znacie, nie wiecie kim jest, ani nigdy go nie widzieliście. Ale już żal wam d**ę ściska, że ktoś może mieć wspaniałą przygodę tylko nie wy. Poszukajcie sobie kogoś , a nie tyle jadu na innych wylewacie.

Gość gość
No wlasnie

Gość macocha86
Jestem z Tobą, niech żony matki polki w wyciągniętym swetrze pocałują mnie w moją jedrną pupę

Gość gość
Ja też. Te wszystkie matki polki z ogromnymi d****i, i rozwalonymi miedniacami po porodach niech stulą pyski i lepiej zrobią sobie plastykę tego i owego.

Gość gość
Taaaaak :) Na taki temat czekałam, pieprzyć samotne matki z dzieckiem, żadnych ulg w pracy !!!!!!!!!!!

Gość gość
k******y puste dupodajeeeee tez bedziecie mialy pizzzzdy i miednice rozwalone kiedys :) tylko czekac czasu puuustaki jeeebane :)

Gość gość
Wesołych Świąt:))

Gość gość
Nie kracz, nie kracz

Gość gość
ale teraz sie ciesze moja ciasna

Gość gość
Jestem matką dwójki dzieci nie chodzę w powyciaganych swetrach i nie mam tłustej d**y. Jestem szczupła, atrakcyjna i przeciwieństwie do ciebie autorko, posiadam mózg.

Gość gość
A cycki ci nie obwisły od karmienia? facet cie nie zdradza?

Gość gość
Co zrobisz,zebym ci pozazdroscila ? :D

Gość gość
Podniecasz się tym swoim facetem jak małe dziecko. Skoro się z tobą prowadza musi być równie interesujący co ty. Nie ma ci czego zazdrościć raczej współczuć by wypadało.

Gość gość
Nic mi nie opada i nikt mnie nie zdradza, a jakby sprobował z kimś takim jak ty naprawdę nisko by upadł.

Gość gość
No ja p*****le co za kobiety hehehehe tylko ciekawa jestem co powiecie za 50 lat; bo ja mam przepiękną córkę, nie chodzę w wywleczonych swetrach, jestem szczupła i mąż mnie nie zdradza a piersi też są ok Hahahahahaha tylko kto tu jest zazdrosny!!!!

Gość gość
wiesz autorko sama byłam kochanka, ale powiem Ci ze jestes walnieta, czego tu zazdroscic?? tego ze jestes ta druga?? tego ze on nigdy nie zostawi zony?? czy moze tego ze jestes tylko dupa do bzykania?? przerabiałam to i nie ma co sie oszukiwac

Gość gość
Pokaz fote ocenimy czy mamy ci co zazdroscić , bo wiesz kazda uwaza ze jej facet to cud świata :)

Gość gość
Ja bym sie brzydziła byc ta druga , moczy w zonie a potem w Tobie blee ha ha ha żenada

Gość gość
popieram osobę wyżej. Ja jestem młodą, zadbaną kobietą. Mam smukłe i jędrne ciało. Ukończyłam studia techniczne. Wielokroć miałam szanse być "wycieraczką". Jednak to nie dla mnie. Ja jestem w pewnym sensie typem zdobywcy. Lubiłam uwodzić, czuć pożądanie, być adorowaną, słuchać komplementów-jak każda inna kobieta. Miałam styczność z żonatymi i wolnymi mężczyznami (nie mówie o romansach itp.). Jednak zawsze wolałam wolnych. Najlepiej takie do siebie przyciągnąć i sprawić żeby już nigdy nie spojrzał na inną. Udało się, od 7 lat mam wspaniałego męźczyznę :)

Gość gość
Ja jestem młodą, zadbaną kobietą. Mam smukłe i jędrne ciało. Ukończyłam studia techniczne. Wielokroć miałam szanse być "wycieraczką". Jednak to nie dla mnie. Ja jestem w pewnym sensie typem zdobywcy. Lubiłam uwodzić, czuć pożądanie, być adorowaną, słuchać komplementów-jak każda inna kobieta. Miałam styczność z żonatymi i wolnymi mężczyznami (nie mówie o romansach itp.). Jednak zawsze wolałam wolnych. Najlepiej takie do siebie przyciągnąć i sprawić żeby już nigdy nie spojrzał na inną. Udało się, od 7 lat mam wspaniałego męźczyznę :)

Gość gość
To jest proba dowartosciowania sie u autorki :D

Gość gość
gość "Ja bym sie brzydziła byc ta druga , moczy w zonie a potem w Tobie blee ha ha ha żenada" Dobrze napisane, ale dodam, że moczy w żonie, po czym nie myjąc się jedzie do swojego wycier***a i każe sobie laskę zrobić:D... SMACZNEGO!;-) Co do tematu... usuń dziecino słowo "MOJEGO". Skoro ma żonę, to twój on nie jest:-)

Gość gość
to jak to jest gnido dworsko o 21 pisalas: moj zonaty facet zaprosil mnie do knajpy 05.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Gdzie przesiaduje jego przelozony i koledzy z pracy x a o 23 jestes w domu?????? poszlas mu na sybko o*******c:O

Gość gość
jakiego Twojego?

Gość gość
chyba ty zazdrościsz żonie jej faceta ale uwierz nie ma czego skoro roocha inne laski na boku

Gość gość
autorko żalisz się czy chwalisz? :o chwalić to raczej nie ma czym i jak ktoś słusznie zauważył to on nie jest twój tylko żony :D

Gość Silene
E, własnością żony to on nie jest, bo go nie kupiła :-). A swoją drogą, to ludzie tak potępiają zdradę, a monogamia jest wymysłem człowieka, tylko po to aby ograniczyć liczebność potomstwa, bo groził głód. Oczywiście jest wiele gatunków zwierząt, które są wierne swoim partnerom, chociażby łabędzie, czy gęsi albo wilki. Ale wiele ssaków monogamicznych nie jest i człowiek, sądząc po zachowaniach pierwotnych, czy obecnie wielu plemion, jest raczej poligamiczny (szczególnie samce). Więc nie ma co się oburzać, a często zdrada dobrze robi małżeństwu, bo on jest zaspokojony, potwierdza swoją męskość, bardziej o żonę dba, ona jest zaopiekowana i jest git :-).

Gość gość
Silene a byłaś zdradzona, że masz takie poglądy? dość ciekawe, czy może jesteś kochanką, dlatego takie masz :D

Gość Silene
Ani nie byłam zdradzona ani nie jestem kochanką. za to jestem biologiem i coś nie coś wiem na temat poligamii zwierząt :-)

Gość gość
ale my mamy mózgi do myślenia, po to by się nie zachowywać jak zwierzęta, czy w takim razie według ciebie skoro zwierzęta zabijają, aby przetrwać to my ludzie też powinniśmy bo nasi neandertalscy przodkowie też tak robili? :) trochę śmieszne t twoje poglądy