Radomianka 28 0 Napisano Listopad 5, 2013 Hej Jestem samotną mamą jeszcze przed rozwodem. Moje urwiski są w wieku wczesnoszkolnym .Brakuje nam kogoś do wspólnych wypadów na place zabaw, do kina czy choćby na spacery. Jeśli jest tutaj jakiś samotny rodzić z Radomia,będzie mi bardzo miło,jeśli się odezwie. Serdecznie pozdrawiam! jusia4444@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 znam taką jedną samotną matkę z Radomia, i mam nadzieję, że ominesz ją szerokim łukiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 He he ciekawe czy nie myślimy o tej samej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 Raczej nie. W Radomiu jest takich więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 heh...Myślę że ta jedna przebija wszystkie...hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 ja znam chytra babe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 a ja pryszczata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 A co takiego zrobila ta o której piszesz? Powiem Ci czy to ta sama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Wfed7eiq1e4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2013 Fajny sobie temat urządziliście do rozmowy. Rozumiem,że wszystkie kobiety w Radomiu są wadliwe. Dobrze,że wy pozostałe jesteście święte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach