Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś ze mną nie tak czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszytkim, ostatnio zaczęłam sporo zastanawiać sie nad swoją 'przypadłością'... Zawsze miałam dobrą intuicje, i nie ja sama tak twierdzę. Ogólnie też ludzie mi ufają, lubią mi się zwierzać itd... Ale nie o tym tutaj, chodzi o to że ostatnio zwróciłam uwagę na to, że ta moja intuicja nawet ociera się o granice, hm... jasnowidztwa? Wiem, głupio to brzmi. Ale naprawdę potafię przewidzieć pewne sytuacje, które mają sie zdarzyć i ja nie mam na nie wpływu. Nie zawsze tak jest i nie myśle o tym, po prostu czasami jetem gdzieś, czuje niepokój, nagle coś mnie tknie, że to i to sie moze zdarzyć, tak jakbym czuła to w powietrzu i tak sie dzieje... Czasami czuje sie jak nienormalna, czy coś ze mną nie tak? :/ Nawet przyjaciółka powiedziała mi że powinnam pracować jako wróżka. Głupie to, ale prawdziwe. A dla mnie wcale nie fajne, dziwnie mi z tym. Czy ja jestem psychiczna? :o

Gość gość
.ɯʎʇ z ıɯ ǝıuʍızp ,ǝuɾɐɟ ǝıu ǝlɐɔʍ ǝıuɯ ɐlp ɐ

Gość gość
a ja bym tak chciała mieć może niektórym sytuacjom mogła bym zapobiec

Gość beabeaja
czesc, ok w takim razie skup sie przez chwilke i zobacz co widzisz dla mnie. pozdrowko

Gość gość
tyle że nie robie tego na siłe, nie wywołuje tego, to samo sie dzieje...Nie wiem czy potrafię tak sama to wywołać i przewidzieć komuś przyszłość. Nie jestem przekonana do tego, nie wiem.czy umiem w pełni z tego korzystać.

Gość gość
hej, mam to samo plus kilka innych "przypadłości". dostaję wizji tego co się wydarzy, zwykle chodzi o czyjaś śmierć albo jakieś tragiczne zdarzenie. niestety nie umiem tego kontrolować, wróżyć na zamówienie, dzieje się to spontanicznie. za to potrafię w ludziach zobaczyć choroby i to mnie trochę przeraża :(

Gość gość
fajnie masz:) wykorzystaj to

Gość gość
mam to samo słuchajcie moze nie potrafimy w pełni z tego korzystać ciekawe jak się dowiedzieć na ile % wykorzystujemy swój dar/przekleństwo??

Gość gość
sa ludzie, którzy pomagają rozwijac i rozpoznawać te umiejętności . ponoć każdy je z natury posiada ale w rożnym stopniu rozwinięte, tak jak inne talenty. jeśli ktoś chce w zyciu wykorzystywać te zdolnosci powinien poszukać nauczyciela. dzisiaj oglądalam wywiad o takich ludziach i chyba sie do nich wybiorę.

Gość gość
Z jednej strony to dla mnie ciekawe, ale z drugiej przerażające. W sumie ciekawie byłoby jakos próbować to rozwijać, chociaż to nie jest mój plan na życie. Jeszcze pracuje na swoją przyszłość a ten 'dar' nie wiem jak traktować. I czy w ogóle coś z tym robić. Pracuje na wykształcenie lekarskie a nie na jasnowidza czy wróżbite, ale można by tego jakoś nauczyć się umiejętnie używać i może by nawet w pracy sie przydało. Chociaż to co mam teraz może też do czegoś się przyda ;)

Gość gość
Ja myślę, że nie wolno lekceważyć takiego daru. Jeśli jest on u Ciebie lepiej rozwinięty niż u innych to musi istnieć jakis powód. Mówi się, że niewykorzystane talenty mszczą się na swoich posiadaczach i ja w to wierzę, poniekąd z racji doświadczeń osobistych.

Gość gość
Ciekawe to co piszecie, ale czy to w ogóle mogę nazwać talentem? Może to przejściowe, może kiedyś się skończy. Chociaż zawsze byłam taka wrażliwsza i empatyczna. Kiedy widze czyjeś cierpienie, to aż sama to odczuwam. Kogoś coś boli i ja sama to zaczynam odczuwać. Nawet mój horoskop jest zdania, że posiadam wielką intuicje i empatie.