Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks na 3 spotkaniu

Polecane posty

Gość gość

Poznalam fajnego faceta. Znamy sie tydzień. Mamy juz za sobą 2 udane spotkania na ktorych sie calowalismy. Jestem dziewica nigdy nie mialam chlopaka. Jak myslicie czy seks na 3 spotkaniu to cos glupiego? Czy wy chlopacy pomyslelibyscie ze jestem latwa?

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
17

Gość gość
tak

Gość gość
Mam 18lat i jak najbardziej pisze tu szczerze i potrzebuje opini

Gość gość
a dlaczego chcesz sie zdecydować na seks? chcesz to mieć za sobą czy czujesz ze jesteś gotowa, a chłopak cię pociaga? myślisz ze bedziesz pozniej tego żalowala?

Gość gość
Szczerze. Jak sie facet dobrze przygotuje to na 3 im spotkaniu ma kobiete w lozku. Satystyka :-)

Gość gość
Chlopak mnie bardzo pociaga, i tez chcialabym przezyc juz ten swoj 1 raz. Teraz mam mętlik w glowie bo boje sie ze bd tego zalowac.

Gość podoba mi się profesor
Jeśli masz myśli, że będziesz tego żałowała, to na razie tego nie rób. Miałam koleżankę, która była szaleńczo zakochana, w chłopaku. Zdecydowała się na pierwszy raz z nim, a potem mówiła, że bardzo tego żałowała i chciałaby cofnąć czas. W tak młodym wieku musisz być pewna, że tego chcesz.

Gość gość
znamy sie dość krótko. On chcial mnie zobaczyc w samej bieliźnie czy to wrozy cos zlego? boję się, ze zostane wykorzystana ale z drugiej strony tego chce.

Gość gość
Moze chce tylko zobaczyc twoja bielizne? Sa tez tacy.

Gość gość
a co wiesz o tym chłopaku? jak traktował inne dziewczyny itp? bo coś mi się nie podoba jego zachowanie, brzmi jakby chciał Cię po prostu wykorzystać

Gość gość
Wiem o nim tyle, ze mial trudne dziecinstwo, ma 4letnie dziecko, rozstał się z żoną i walczy w sadzie o prawo do tego dziecka by moc sie z nim widywac.

Gość gość
Albo lepiej macanki.

Gość gość
w takim razie ile on ma lat?

Gość gość
jest on dosc niesmialy. Mowil mi ze bardzo mu sie podobam bo wczesniej znalam go tylko z wygladu, nawet dowiedzial sie gdzie mieszkam. Ma 23lata

Gość gość
na Twoim miejscu dałabym sobie na razie spokój z seksem. chyba, że nie zależy Ci na tym, żeby później z nim być, a jedynie na zbliżeniu. wydaje mi się, że ten chłopak chce Cię wykorzystać. jeszcze skończysz z dzieckiem.

Gość gość
Na 2randce uprawialismy tzw: peting nie chcial odbyc stosunku, bylo tylko czule calowanie i pieszczenie- oboje bylismy w ubraniach. Powiedzial ze na stosunek jest jeszcze wczesnie.

Gość gość
Zrob mu dobrze i moze sie uspokoi. Nowiesz reka albo do buzi.

Gość gość
albo po prostu rozegrał to strategicznie i pomyślał, że jak uda, że za wcześnie to wtedy ty sama będziesz nalegała. poczekaj jeszcze i zobacz jak będzie się zachowywał

Gość gość
Na drugim spotkaniu walnelam mu loda i jak ujrzalam co w buzi obracalam to postanowilam ze na nastepnym spotkaniu bede go w siebie ladowala i tak sie tez na nastepne spotkanie przygotowalam dobrze sie zabezpieczylam bylo cieplo to i majtek i biustonosza nie zakladalam bo bylam pewna ze bede sie z nim trzaskala az mi dubcia bedzie podskakiwala

Gość gość
Autor to jakiś koniobijca i teraz jedzie pod temat, bo jaka laska chce stracić dziewictwo na drugiej randce z facetem poznanym tydzień wcześniej :D

Gość gość
Koniobójca

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Marcelina znajdziesz mnie na http://www.seksnumer.pl/sex-telefon-marcelina.html Jestem doświadczona i taka, która wie czego chce, zapraszam młodych i starszych panów, każdy znajdzie u mnie super niespodziankę, czekam na twojego grubego i cieplutkiego:)