Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

książki erotyczne książki romantyczne książki dla niej

Polecane posty

Gość gość

hej, hej szukam książek dla dziewczyn, kobiet. Myślę o książkach romantycznych i erotycznych oraz o książkach z akcją, ale z myślą o kobietach pisanych. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Ostatnio mam wrażenie, ze książki pisane z myślą o kobietach są wszystkie specjalnie przeintelektualizowane albo z kolei głupie i tandetne:( Pomóżcie

Hej hej czasami rzeczywiście tak bywa. Część książek jest pisana dla "mądrych " kobiet a te przecież nie myślą o rozrywce.

Gość gość
Ja tam nie znam żadnych takich ale mogę polecić Kwiaty na poddaszu.

Gość gość
jak ksiazka jest pisana z mysla o jakiejs grupie docelowej, to raczej slabo o niej swiadczy, no chyba ze mowimy o poradniku

Nie zgadzam się. Myślę, ze warto wiedzieć dla kogo się pisze. Jak coś jest do wszystkiego i dla wszystkich to często, się zdarza że jest do niczego.

Gość gość
Zgadzam się z katkow. Książka nie może podobać się wszystkim, tak jak wszystkim nie może się podobać piosenka. Teraz czytam Rozkosze nocy to nowa powieść Sylvi Day. Jest suuuper!

Polecam książkę Katarzyny Michalak: "Mistrz". Jest w niej wszystko o czym napisałaś... romans, erotyka i akcja... Mi się bardzo podobała :)