Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po łyzeczkowaniu

Polecane posty

Gość gość

Hej. 37 dni temu mialm zabieg lyzeczkowania 6 tgodniowej ciazy,po zbiegu krwawilam 5 dni i od tamtej pory nie odczuwałam zadnych dolegliwosci. Czulam nawet w 14 dniu po,ze mialam owulacje,sluz temperatura... Miesiaczka pojawila sie dzis tzn plamienie i bardzo silny bol podbrzusza po ktorym nie moge sie ruszac i pojawia sie co jakis czas,.. Oprocz kilku kropel krwi nic wiecej nie bylo,nie wiem jak to interpretowac czy jako miesiaczke ? Nie mam pojecia czy tak powinno byc czy dzieje sie cos zlego...Ktos mial taka sytuacje?

Gość gość
Dlaczego miałaś łyżeczkowanie ??

Gość gość
nie ale to jest dziwne idź do lekarza i to szybko

Gość gość
Bo poronilam 6 tygodniowa ciaze,lezalam w szpitalu tydzien,ale niestety nic nie dalo sie zrobic ;(

Gość gość
Bardzo mi przykro, szczególnie, że ja jestem w 4 miesiącu i nie wyobrażam sobie poronić, współczuje

Gość gość
A bylas juz na wizycie kontrolnej u ginekologa? U mnie pierwsza @ po zabiegu byla koszmarna bol nie do zniesienia. Potem tez byly bardziej bolesne niz przed zabiegiem niestety.

Gość gość
Niestety,tez nie moge sie z tym pogodzic ,najgorszemu wrogowi tego nie zycze :( Najgorsza chwila w moim zyciu...

Gość gość
Tak bylam,powiedzial,ze jest ok ,ale zbadal mnie tylko "palcem" bez usg i teraz bardzo sie boje,bo zawsze mialam bolesne miesiaczki ,a dzisiejszy bol byl nie do wytrzymania ... Nie wiem zupelnie co myslec ,czy czekac,az moze to miesiaczka i sie rozkreca czy cos gorszego....

Gość gość
Poczekaj do jutra jak sie nie rozkreci to do lekarza. Usg po zabiegu to podstawa bo samym badaniem nie stwierdzi czy macica sie oczyscila dokladnie. Jak sie rozkreci okres to i tak idz po nim na usg dla spokoju swojego.

Gość gość
@ sie rozkręciła,ale boli niemilosiernie...

Gość gość
Macica się oczyszcza . Bierz leki przeciwbólowe i leż.

Gość gość
Witam Was. Sluchajcie moja miesiaczka to juz chyba krwotok,nie wiem co mam robic,bo to chyba nie jest normalne. Zastanawiam sie czy nie mam jakiegos zapalenia,bo bol jest nadal ogromny,tabletki nawet nie pomagaja. Watpliwe jest,ze dostane sie jakos dzis do lekarza i nie wiem co mam robic... :(

Gość gość
Up

Gość gość
wezwij pogotowie

Gość gość
Zadzwoń na pogotowie i zapytaj co robić przecież nie możesz pozostac sama sobie.Ja pierwszą miesieczke po miałam bardzo obfitą ale krwotokiem tego nazwać nie można.Daj znac co i jak!

Gość gość
Pojechalam na pogotowie. Skierowanie do szpitala. I pytanie Pani doktor,podejrzewa pani ciaze,ze cos tam moze byc?

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
jak uprawialas seks to jest mozliwa ciaza, proste... idz do szpitala zrobia ci usg i badania. mi miesiaczka pojawila sie 6 tyg po zabiegu-byla normalna.za to 2 kolejne to byl koszmar...przy 4 cyklu po poronieniu zaszlam w ciaze. Powodzenia

Gość gość
Hej. Wlaśnie wrociłam ze szpitala po 6 dniach. Okazało się,ze zlapalam zapalenie przydatków :( Teraz juz wszystko jest ok,po zabiegu wszystko ladnie sie zagoilo . Pozdrawiam