Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołobrzeska

Dziewczyny pomocy juz nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość kołobrzeska
w piątek mamy wizytę u laryngologa ;) ale wiecie co, mam wrażenie, że w Kołobrzegu nie ma absolutnie żadnego specjalisty z powołania. jeden z drugim przepisują drogie leki, nawet nie wspominając o ewentualnych zamiennikach. Byłam świadkiem, jak Pan w garniturze przyszedł przedstawić nowe leki.. gdzie te przysięgi Hipokratesa, gdzie to powołanie... Może ja jestem jakąś idealistką, ale mam zwyczajnie dość.

Gość mamuśka121212
Autorko jestem w podobnej sytuacji, 1,5 mies temu na początku okresu grzewczego też zaczął się problme z z tkanym noskiem. Teraz doszedł kaszel, taki suchy jakiś dziwny, pojawia się kiedy kladzie się do łóżka albo kiedy spi. Jutro ide do pediatry, aż się boje co będzie. Znależć pawdziwego pediatre jest ciężo, chyba łatwiej trafić w totka szóstkę. Im tylko chodzi o kase, a że masz chore dziecko co ich obchodzi, w końcu to nie ich dziecko.

Gość kołobrzeska
Dziewczyny, byliśmy u laryngologa. Okazuje się, że najprostsze rozwiązania przychodzą najpóxniej. Wszystkie problemy wiążą się z trzecim migdałem ;/ Doktor kazał odstawić wszystkie niepotrzebne leki, dał spray do nosa, a w styczniu zabieg, jak skończy 3latka. Syn dziś spał w nocy spokojniej, długo już tak nie spał. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Pozdrawiam Was!

Gość gość
Zrób koniecznie RTG płuc i badanie CRP. Moje dziecko tam miało i okazało się że to zapalenie płuc a osłuchowo było wszystko ok ...

Gość gość
Hej|! Też jestem z Kołobrzegu. U nas tez tak było a co do czego to laryngolog stwierdził ogromny trzeci migdał. Po wycieciu wszystko znikło. Zapewne w piątek idziesz do dr Lopuckiego? Genialny lekarz. Zycze powodzenia bo przerabiałam w naszym cuuudownym mieście to samo co Ty! Pozdrawiam

Gość kołobrzeska
taaak, byłam u Łopuckiego ;) i nalepsze, że od piątku śpi bardzo dobrze, żadnego kaszlu, lekko pochrapuje, ale lekarz powiedział, ze całkowicie przestanie dopiero po wycięciu migdała.. tyle chodzenia, niepotrzebnych leków, mogłam od razu do niego iść...

Gość mamuśka1212
kolobrzeska a powiedz mi bardzo Twój syn kaslał, w nocy mial jaki kaszel?? Ja daje córce zyrtec dopiero 4 dzień, ale nie powiem żeby jakieś super efekty było widać. A Twój syn chorowal w ogóle??

Gość kołobrzeska
to był taki suchy, męczący kaszel, zaczynał się w srodku nocy.. ogolem nie choruje mi tfu tfu.. z chorób zazwyczaj katar. Wcina codziennie prawie kiszone ogórki albo kapustę kwaśną, więc może mu to pomaga ;)

Gość Tez z Kgu
Hej, co w Kgu ciekawego? Byłam tam ostatnio we wrześniu, juz mi tęskno :-(

Gość kołobrzeska
myślę, że nic interesującego ;) wieje i Niemcy spacerują ;p

Gość gość
kołobrzeska a pediatra nie widziala trzeciego migdała??

Gość gość
Napewno diagnoza dr Łopuckiego jest trafna:) my też wędrowaliśmy od lekarza do lekarza i w końcu on raz zajrzał do buzi i wiedział o co chodzi. A na kiedy macie termin zabiegu? Zabieg w Koszalinie czy w Gryficach? Pzdrawiam:)

Gość kołobrzeska
Zabieg w Gryficach, zaplanowany na koniec stycznia. Pediatra upracie leczyła syna lekami na alergię, silnymi, jak testy nie wykazały nic, powiedziała, ze to pewnie astma i kazała robić inhalacje z pulmicortu/boredualu plus singular... Ja jakoś nie wierzyłam jej intuicyjnie, trochę poczytałam i poszłam do laryngologa.