Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA ZONA MA JUZ 32 LATA A DALEJ WAZY TYLKO 54 KILO NA 170 CM CO ROBIC

Polecane posty

Gość gość

mowie jej ze moze chora jest na cos bo je za dwoje a nie tyje czy mozliwe ze w takim wieku ma taka niedowage i jest zdrowa.. kazdy lekarz nam mowil ze zona ma niedowage wg bmi i powinna wazyc 60 kilo i moga byc problemy z zajsciem w ciaze z taka wagą do jakiego specjalisty isc z tym i co pomoze zonie na przytycie?

Gość gość
SZOK

Gość gość
ja mam 37 lat i waze 48 kg na 167 cm ;) jem duzo i jestem zdrowa, ciesz sie ze masz laske w domu ;) a i ja urodziłam 3 dzieci ;)

straszne naprawde :/ daj kobiecie spokoj, pewnie swietnie wyglada, swoja droga moja mama ma 47 lat i 51kg przy 166 - 2 je doroslych dzieci i jest zdrowa

Gość gość
waga wadze nie rowna ja waze 56 kilo przy wzroscie 168 i jak mam byc szczera to zgubilabym co nie co tu i owdzie :) jestem raczej kraglych ksztaltow a znam dziewuche ktora wazy 67kg i wyglada jak deska znaczy strasznie chudo jak szczapa tak moze byc w przypadku zony autora zbyt chude cialo tez nie jest ladne

Gość gość
spytalem zone o wymia2ry z ciekawosci i ma takie w biuscie 97 cm pod biustem 74 cm talia 72 cm pupa 92 cm waga tylko 54 kilo na 32 lata i wzrost 170 cm i lekarze sami mowili ze ma niedowage ..slyszalem na wlasne uszy wiele razy..

Gość Marika Rou
Kochaj taką jaka jest!!! Swoją drogą, to chłopowi nigdy nie dogodzi, jakby ważyła 80 kg też by ci nie pasowało!!!

Gość gość
ja mam 175 cm a waże 55kg i nie jestem za chuda więc...

Gość gość
SZKAPA ISTNA

Gość gość
Ja tyle wazylam przy takim samym wzroscie kiedy mialam 20 lat i chetnie bym do tej wagi wrocila, bo powoli zaczelam tyc i ciezko sie tego pozbyc. Waze teraz 70, czego az tak bardzo nie widac, ale to jest wg mnie 10 kg za duzo. I wlasnie czym czlowiek starszy tym trudniej sie tego pozbyc. Jak jej kosci nie wystaja to widocznie taki jej urok i ciesz sie ze masz fajna zonke, ktora moze sie ubrac jak chce, a nie wyglada jak wieloryb.