Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniający okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, tydzień przed terminem miesiączki zachorowałam i brałam antybiotyk, towarzyszył mi także stres w ostatnim tygodniu. Miesiączka spóźnia mi się już 5 dzień. Około tygodnia przed chorobą współżyłam z chłopakiem i zsuneła nam się prezerwatywa (nie skończył we mnie) ale od razu to zauważył i założył nową. Czy to możliwe, że przez chorobę spóźnia mi się okres?

Gość gość
Mam podobny problem co koleżanka powyżej. 3 tyg temu współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia. Byłam dzień po okresie, cykle mam regularne co 28-29 dni. Po kontrolnej wizycie u ginekologa, która stwierdziła upławy i od 5 dni stosuję dopochwowo globulki Macmiror 500 complex. Okres powinnam mieć 4 dni temu i nadal nic. Objawów miesiączkowo podobnych też żadnych nie mam, czasami boli i kłuje mnie tylko w dole brzucha raz z jednej, raz z drugiej strony. 1,5 tyg temu robiłam pierwszy test - wynik negatywny. Wczoraj rano robiłam drugi raz, wynik także negatywny. Zatem, czy ktoś kiedyś miałam podobny przypadek ze spóźniającym się okresem po globulkach dopochwowych? Do ilu dni może spóźniać się okres i kiedy udać się do lekarza?

witam mam mały problem może wy mi jakoś pomożecie . Zaczne od początku kochałam się z chłopakiem 30.10 i 31.10 pare dni wcześniej już nie pamiętam kiedy (bezzabezpieczn) dziś jest 11.11.20113 nie dostałam jeszcze okresu który powinnien się pojawić 1.11.2013 robiłam 3 dni temu test póżnym popołudniem okazało się że jest negatywny a okresu nadal nie ma i żadnych obiawów żeby prszyszedł bolą mnie dzis 11.11.2013 strasznie piersi są twarde i jakaś wydzielina białą leci mi z sutek jak na nie nacisne niewiem co to za maź .I nie mam pojecia czy to ciąza może któraś z was tak miała a dodam jeszcze że nie planowałam dziecka z mężem ale jak by wyszło że jestem w ciąży bede je kochac

Gość gość
Choroba bardzo czesto opoznia okres wiec jest to calkowicie normalne. Jezeli okres spoznia sie do 10 dni to wszystko w porządku, kazdy cykl jest inny. Jesli spoznia sie dluzej i nie jest to ciaza warto wybrac sie do lekarza aby sprawdzil czy wszystko jest ok i ewentualnie wywolal okres.