Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie dzieci

Polecane posty

Gość gość

Kurcze jak ja nie lubie dzieci to wy sobie nie zdajecie sprawy.Gdy slysze jak becza jak wymuszaja to az mnnie w brzuchu skreca.Czy jest tu ktos taki na forum co tez tak nie lubi dzieci?????? Bo ja na nie patrzec nie moge.

Gość gość
to nie patrz, ktos ci karze?

Gość gość
np.w sklepie nie da sie ich nie zauwazyc i nie uslyszec tych wrzaskow.

Gość gość
ja też nie lubię :o lubię tylko swoje ;P Może dlatego, że moje są grzeczne i nie sa rozpieszczone i rozwydrzone. natomiast cudze doprowadzają mnie do szału :o

Gość gość
hmmm to faktycznie forum dla ciebie Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci a masz w ogóle jakieś wykształcenie i jakim byłaś bachorem?

Gość gość
bachorem to Ty zapewne bylas hahah jak uzywasz takich slow.a co do mojego wyksztalcenia to nie mam sobie nic do zarzucenia.Jestem osoba wyksztalcona, mam meza i dziecko, swoje kocham najbardziej na swiecie.Tylko obce mnie draznia!!!!! Ale na drugie nie zdecyduje sie juz...

Gość gość
Bo z dzieckiem jest jak z g...em, swoje zawsze mniej smierdzi ;)))

Gość gość
A kogo to obchodzi,ze ty dzieci nie lubisz? a jesli ich tak nie lubisz to co robisz na tym forum? Czytac chyba nie umiesz

Gość gość
Ja nie lubie cudzych dzieci,a swoje (mam4) to kocham nad zycie :)

Gość gość
a jesli ty tak lubisz dzieci to po co czytasz to co napisalam,czytajac sam temat powinnaś nie wchodzic dalej hahahah ty nie umiesz czytac

Gość gość
zgrywasz się,bo to forum głownie o dzieciach,wiec nie wiem czego tu szukasz.a wypisywanie jak to nie lubisz dzieci nie robi na nikim wrazenia.wiekszosc ludzi lubi tylko swoje dzieci,reszta jest iim obojetna

Gość gość
Jak nie lubisz dzieci, to nie uprawiaj seksu, proste :) !

Gość gość
Ja też nie chcę mieć, tak bardzo nie chcę. Dla mnie to największym skarbem jest nie mieć dziecka a jak któraś zajdzie to dobie myślę : "biedna" ale do niej się uśmiecham i jej gratuluję i jej mówię że dziecko to błogosławieństwo a w duchu się cieszę że ja będę mieć spokój, spanko do woli, dyspozycyjność w pracy to i pieniążków więcej, nikt mi się nie będzie darł i nie będę musiała w kupach siedzieć i pasożytom dawać.

Gość gość
Nie lubię dzieci.