Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby prześladowane kiedyś a ich życie dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

Wiele jest tutaj tematów dotyczących osób prześladowanych, które wyszły na ludzi itp itd. Ale to tylko jedna część medalu. Wiele takich osób żyje w ciągłym poczuciu niskiej wartości i świecie kompleksów. To straszne jak dzieci potrafią zniszczyć życie. Rodzice powinni dołożyć wszelkich starań, żeby ich dziecko nie było prześladowcą, a jak widać większość woli dać kasę i rób co chcesz, a jak przychodzi "co do czego" to: cooo? moje dziecko? niemożliwe....

Gość gość
W większości Ci rodzice prześladowców też byli prześladowcami... wiec im wisi ze tak powiem. Ludzie sa okrutni, niestety.

Gość gość
Przykre to wszystko. Biedne dzieci... I mam tu na myśli także prześladowców. Wiadomo, dziecko nie zawsze widzi, że robi źle, a rodzice powinni się zainteresować a tak dziecko wyrasta na osobę, która zawsze będzie się miała za lepszych od innych./autorka

Gość gość
są osoby, które coś osiągną, ale większość raczej sobie srednio radzi. kompleksy zostają całe życie

Gość gość
niestety nie iem co czuja przesladowcy bo ja pisze z tej drugiej strony;) corke staram sie wychowac na dobra osobe... z sercem . wydaje mi sie ze wiecej nie trzeba:)