Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w karty TAROTA Sprawdziło Wam się

Polecane posty

Gość gość

Wybrałam się na wizytę do wróżki z polecenia, stawiala mi karty, cała sesja trwała 1,5 h, usiałam a ona zaczeła sama mowić i czytać i mówić normalnie datami, spytalam rownież o przeszłość i potwierdziło się. Mam zaplanowany wyjazd za granicę i ona od tego zaczeła ze wyjade wtedy i wtedy i rzeczywiscie, sama nie wiem jak to jest możliwe wogule ale generalnie podala mi pare takich faktów o ktorych po prostu nie mogla wiedzieć, nie robila ze mna żadnego wywaidu ja po prostu usiadlam i jej slcuchalam, waliła normalnie datami, nie wiem co mam o tym mysleć wierzyć czy nie.... Czy Wam się sprawdziło? Czy korzystaliscie z takich wróżb?

Gość gość
nie wiem nie probowalam ale co wy z tymi wyjazdami za granice? co tam miod cud i orzeszki? gooffno nie miod :)

Gość gość
Mi kiedyś, kiedyś tam moja nieżyjąca już sąsiadka wróżyla z kart i rzeczywiście sprawdziło się. Nie prosiłam jej, ona sama nalegała. 8 lat temu inna kobieta, z którą przyszło mi spędzić kilka dni, rozłożyła dla mnie karty i też się sprawdziło. Powiedziała mi, że pojawi się w moim życiu, ktoś z przeszłości i mój pierwszy chłopak sprzed x-lat odnalazł mnie. Inna sprawa, że tylko wniósł zamęt w moje zycie.. Teraz chyba nawet nie chcę wróżb

Gość gość
ja wlasnie bylam pierwszy raz i generalnei wrozby dla mnie są bardzo pozytywne, ona dokladnie nawete powiedziala mi kiedy zajde w ciaze i sama jestem ciekawa czy tam bedzie czy nie... i czy to sie sprawdza, za malo czasu uplynelo jeszcze zeby sie mialo cos sprawdzic.

Gość gość
kiedyś wróżyłam innym,ale skończyłam z tym, sama nigdy nie korzystałam z tego typu usług,ale wiem co może spotkać innych w najbliższym czasie, mam prorocze sny, jeśli o kimś pomyślę w przeciągu chwili ta osoba się zjawia lub dzwoni, osoby które są mi przychylne,spotyka szczęści i radość w życiu