Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek royal retro adamex

Polecane posty

Gość gość

Bardzo podobają mi się wózki retro, a ten typ wydaje się funkcjonalny i niedrogi. Ma któraś? Sprawdza się?

Gość gość
up

Gość gość
Nikt nie ma takiego?

Hej mam wózek ballila granatowo biały.jest ciężki,i to bardzo.lecz to jego jedyna wada

Gość gość
Fajny może być ten wózek. A masz 3w1 z fotelikiem, który można zamontować na stelażu wózka?

Gość gość
Ja mam tako acoustic, jest super, tez polecam.

Gość gość
A i tako acoustic 3w1, fotelik oczywiscie wpinany do stelaza, balila tez:-)

Mam ten model ht tp://archiwum. allegro.pl/oferta/wozek-adamex-royal-3w1-kolory-2013-kratka-i3238275731.html (usuń spacje) W ciąży wybierałam go chyba pół roku i żałuję teraz... Mamy model 2w1. Na początku chciałam 3w1 ale wolałam kupić fotelik Maxi Cosi CarbioFix i dokupić adaptery do stelażu. Ogólnie po miesiącu używania (córka ważyła ledwo ponad 2,5 jak zaczęliśmy go używać) padł amortyzator, cały stelaż przechylał się do przodu. Tak więc musieliśmy odesłać i musieliśmy załatwić sobie wózek zastępczy na dwa tygodnie. Poszycie z materacyka i wypinany materiał w gondoli wyprałam na 30 stopni i się skurczyło, pomimo tego, że napisane jest, że można prać. Trzy spacerówka nie rozkłada się całkiem na płasko, cztery podpórka do siedzenia w gondoli najniższą pozycje ma na siedząco - nie można jej podnieść tak aby było na pół leżąco. Do tego buda nie jest ładnie naprężona (jedynie taka jest kiedy zapniesz otulinkę na godolę) tak to czasem nawet sama się składa. Lepiej chyba było kupić normalną dużą gondolę za jakieś 500 zł, a później dokupić spacerówkę. Jest ciężki no ale to wiedziałam jak decydowałam się na kupno. Jak wychodzę sama to znoszę najpierw stelaż, później gondolę i na końcu schodzę z dzieckiem także 3 kursy :) Aa no i wózek używamy od maja.