Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co wam fejs

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam tak 2 lata temu założyłem fejsa nie wiem po co w sumie i tak prawie wszystkie zaproszenia sam wysłałem odpowiedziało ok.80% osób ok. 20% odrzuciło albo zignorowało zaproszenie, tylko 4 osoby same z siebie zaprosiły mnie do znajomych zero lajków zero komentarzy do tego co udostępniałem, do zdjęć nawet, zero nawet wiadomości prywatnych, to trochę jak moje codziennie życie po studiach mam mgr. inż. i szukam pracy od 3 miechów niestety bezskutecznie, chyba zlikwiduje tego fejsa bo moje konto jest tak neutralne że nikt go nie widzi jak "cast away" jakieś

Gość gość
Ja nie mam konta na FB i o dziwo żyję :-) Nie wiem po co ludzie się chwalą pierdołami przed całym światem? Cenię sobie swoją prywatność i po kiego diabła mi czytać czyjeś komentarze pod moim adresem?

Gość gość
to chyba mało lubiany jesteś skoro zadnych lajkow, zaproszen..... :P smutne to trochę

Gość gość
A mnie najbardziej wkur...ia jak ktoś wynajdzie jakoś pierdołę a reszta to lajkuję i szeroko komentuje przykładowo: jeden koleżka lanser zamieścił na fejsie: demotywator: mam 5 lat to wszystko mi wolno! i na zdjęciu dzieciak robiący kupę do nocnika i od razu miał 40 parę lajków i 20 parę komentów dlaczego ludzie piszą głupoty? Z nudy czy z własnego upośledzenia?

Gość The__bill
fejs jest nam niepotrzebna :P, :P, :P

Gość gość
Może dlatego że nie umiem rozmawiać o przysłowiowej d***e marynie, u mnie albo rozmowa jest merytoryczna albo jak jest o niczym jest szybko ucinana za pomocą paru wyrazów,albo przytaknięcia