Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak radzicie sobie z rozstaniem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Właśnie zakonczyl się mój związek, jestem załamana. Bylismy razem trochę ponad rok. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Macie na to jakieś sposoby, jak sobie pomóc ?

Gość Nie ma tego złego
Tego kwiatu, jest pół światu.Nie ten, to będzie inny:D Też mi powód do zmartwień! Facet pewnie lubi z kwiatka na kwiatek, nie wart jest żeby wylewać łez na takiego.Kiedyś miałam taką sytuację,spotykalismy sie około 10 miesięcy potem zerwał e-mailem, nawet nie miał odwagi powiedzieć mi wprost.😠.Nagle po pół roku znów zaczął do mnie wydzwaniać,przeraszać że popełnił bląd.Kazałam spadać na drzewo. Obecnie jestem w związku z moim mężem który jest najukochańszym człowiekiem na świecie.Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Tobie zycze powodzenia.🌻

Gość gość
Dziękuję :) za cenne dla mnie slowa🌼

Gość gość
Ciesz sie ze to szystko nastapilo teraz i ze nie macie nic co was łączy dzieci slubu .. u mnie jest troche inaczej jestem z moim facetem chociaz nie chce ale mamy dziecko jestem dwa msc po porodzie zmienil sie jak zaszlam w ciaze stal sie okropny !! nie zaluj zycze ci kogos kto zasluguje na ciebie mnie to ominelo klapki z oczu spadły za pozno ;/

Gość gość
Ja sobie nie radze..udaje,ze wszystko jest dobrze. Każdego dnia w środku wyje! Tęsknię za moim T. Kocham go! Ale decyzja zapadła. Trudno trzeba jakoś żyć dalej. :(

Gość gość
widac tak bylo pisane ,ze nie bedziesz z nim,ale pamietaj , ze niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo,Jeszcze bedziesz szczesliwa ja to wiem.

Gość gość
Dziękuje wam bardzo 🌼 Niby kazdy chyba przeżył kiedyś tam rozstanie, ale to tak boli :( Wiem, ze jest bawidamkiem i nigdy się nie zmieni, więc rozstanie bylo konieczne.

Gość gość
sama sobie odpowiedzialas wiec nie placz ,szkoda lez na takiego.