Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najwiekszy obciach to glosowac na PO

Polecane posty

Gość gość

większy niż na SALD i r. Palikota

Gość gość
Kongres Nowej Prawicy Janusza K***ina Mikke - nie ma innej alternatywy w sondazach prawie 6 % niedugo skoncza sie wasze zasilki i socjalizm POlaczki cebulaki biedaki robaki buraki ahahahha

Gość gość
Najwiekszy obciach to sie zesrac na srodku miasta. i glosowac na kaczora Jarka

Gość gość
Nikt z was nie ma racjci, glosujcie na K***ina, chcacemu nie dzieje sie krzywda

Gość gość
K***in to ruski agent :o

Gość gość
JKM 6% :D:D chyba wirtualnie. Kuce informatycy z wykop.pl i inni anarchiści kapitaliści, którzy "wiedzą jak powinien wyglądać kraj", nacjonaliści wojownicy którzy uważają się za byty wyższe niz "cebulaki", "głupie baby" czy "lemingi", mieszkający w wieku 25 lat u mamy pójdą głosować? Haha przecież to się boi wyjść z domu. Dopóki nie będzie można głosować przez internet nie ruszając się sprzed swojego kompa do gier za 6 tys, to elektorat krula Janusza Mikke nie wyjdzie powyżej 2% :D🖐️

Gość gość
Młodzi wykształceni, a ostatnio był sondaż dla RMFu i więcej luda z wyższym jest za pis niż peo.

Gość Zmasakrowany lewak
K***inek jest polewny :D Też kiedyś byłem za nim, ale wyrosłem po maturze :) Jak można brać go na poważnie?

Gość gość
Widze że przedmowca ma cos do ukrycia widzocznie jesteś ochydnym LEWAKIEM teraz mordeczke zamkniesz i udownodnie ze mam racje haha . Wejdz w google i sprawdz pierwsze 5 sondazy

Gość Zmasakrowany lewak
No, wyjątkowo ohydny ze mnie lewak :D Zwłaszcza, że choć Krul Janusz mnie śmieszy pozostały mi poglądy wolnorynkowe. Wolnorynkowe, a nie dzikokapitalistyczne Mikkego. BTW niecierpliwie czekam aż znowu chlapnie coś wybitnie głupiego, to mu wychodzi. Sondaże to żart, on ma realne poparcie na granicy błędu statystycznego.

Gość gość
Polska bedzie woelkim krajem przepowidnia o tym mowi, jak myslisz ile razy ludzie beda glosowac na te same partie od 20 lat? i tych samych ludzi, nadchodzi kryzys, rosnie bezrobocie, mamy zadluzenie na blisko milirad zlotych a dlug stale rosnie, przekroczylismy pierwszy prog procentowy, to jest sznsa dla nas, ale ty tego nie pojmiesz...

Gość gość z 201254
nie znam aktualnego programu wyborczego pana krula Janusza ale czy ktoś z was się orientuje, czy on nadal obstaje przy zmianie ustroju na monarchię sukcesyjną?:D

Gość gość
Do wyboru Monarchia badz republika byle nie d****racja

Gość gość
Lewaki już się schowały, widzę że cienasy z was, no i dobrze mam racje ahah

Gość gość
JKM należał do PZPR a ja komuchom ( byłym czy obecnym) nie wierze!

Gość Zmasakrowany lewak
Lewaki same się zmasakrowały po przeczytaniu o przepowiedni Powrotu Krula! Tylko Krul pokona lewaków z Mordoru!

Gość gość z 201254
Szkoda tylko, że krul Janusz masakruje tylko takich lewaków jak burak Ikonowicz czy związkowcy po zawodówce nie mający pojęcia o podstawach ekonomii :D Jakoś go nie widzę w debatach z poważnymi ludźmi.

Gość Zmasakrowany lewak
Wybiera rozmówców na swoim poziomie:D