Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goofcia

czy to ciaza

Polecane posty

Gość Goofcia

Witam wszystkich. Od niedawna staramy sie z mezem o dzidziusia. 23 pazdziernika zaczela mi sie @@@. Dni plodne wypadaly od 3 listopada i w tym terminie doszlo do zblizenia. Od tamtej pory mam bole podbrzusza jak przed @@@ i temp.w pochwie ok 37.2 stale sie utrzymuje. I teraz pytanko...czy to mose byc znak ze plemniki daly rade i teraz tylko czekac na zagniezdzenie czy moze to poprostu objawy owulacji...

Gość gość
jak temperaturka się będzie utrzymywać to gratuluję jesteś w ciąży.

Gość Goofcia
Mam taka nadzieje :) kiedy proponujesz zrobic test??

Gość gość
Za tydzień zrób test :) jak nie wyjdziw to poczekaj jeszcze pare dni i powtórz :) mam nadzieje, że Wam się udało ;) nam bez starania się udało heh

Gość gość
Jezus co za pytanie. Pocżekaj kobieto. Jeszcze przynajmniej tydzien

Gość gość
Drogi gościu, dlaczego tak reagujesz g***townie, kobieta nie może doczekac się już ciąży i chce wiedziec jak najszybciej, jest podekscytowana :)

Gość Goofcia
Pytajac kiedy, gosciu 2, chcialam sie dowiedziec kiedy...tydzien, dwa...a nie sugerowalam wcale ze polece po test juz jutro. Takze spokojnie. Przezywam poporostu ta sytuacje bo byloby to spelnienie moich i meza marzen :)

Gość gość
Ja to rozumiem :) chociaż ja nie planowałam ciąży, jestem obecnie w 4 miesiącu i jestem szczęśliwa, mąż też :) więc, proponuje poczekaź tydzień, a jeśli nie wyjdzie to odczekać jeszcze pare dni i wtedy :) gdy wyjdzie pozytywny to poczekac jeszcze 2 tygodnie i do ginekologa, bo ja poszłam będąc już w 3 tygodniu i okazało się, że na takim etapie nie był w stanie w 100% stwierdzić czy to ciąża, więc się najadłam więcej stresu, ale okazało się, że jednak była :)

Gość Goofcia
Cieszy mnie Wasze szczescie i mam nadzieje ze dolacze do grona "ciezarnych" juz niebawem :) a powiedzcie mi jeszcze kochanienkie czy wystapilo u Wss pkamienie implantacyjne??

Gość gość
Plamienie czy karmienie ? bo już nie wiem teraz ;)) wybacz autorko

Gość Goofcia
Plamienie :D sorki za literowke :)

Gość gość
Ja osobiście nie miałam do tej pory żadnego plamienia :) 4 mc ciąży

Gość Goofcia
Dziekuje bardzo za rady...trzeba sie uzbroic w cierpliwość i czekac :) bedzie truuudno...

Gość gość
To tylko tydzień :) ale ja tez miałam straszną nerwówkę na początku, bo nie miałam pewności czy jestem w ciąży jak pisałam wyżej za wcześnie poszłam do lekarza, ale nie denerwuj się i uważaj na siebie w razie czego, bo pierwsze 3 miesiące są bardzo ważne, nie chce straszyć, ale mi ginekolog mówiła, że najczęściej wtedy występują poronienia, więc uważaj na siebie :) nie przesilsj sięi dużo odpoczywaj :) powodzenia i życzę pozytywnego testu ! ;)

Gość gość
Ja jedyne co mogę tutaj podpowiedzieć to, że mnie zaczęły boleć piersi, co wcześniej się nie zdarzało, dlatego zrobiłam test..wszystko co się dzieje inaczej niż zwykle może być jakąś wskazówką :)

Gość Goofcia
To wlasnie mnie zastanawia ze nie bola mnie piersi a brzuch rwie jak na miesiaczke...nie wiem moze to poprostu owulacja...temperatura tez w sumie odpiowiada owulacji ale i tak samo ciazy...niewiem co myslec...trzeba czekac :)

Gość gość
To, że piersi nie bolą nic nie znaczy :) każda z nas przechodzi to inaczej, bądź dobrej myśli :)

Gość Goofcia
Update-uje osoby zainteresowane :P piersi zaczely byc tkliwe na zasadzie "mowisz i masz" :) bardziej same brodawki anizeli cale piersi. Temperatura sie utrzymuje, rwanie podbrzusza bez zmian ;) mam coraz wieksza nadzieje...