Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilka8

była męża

Polecane posty

Gość ilka8

muszę się wygadać mój mąz był kilka lat temu w zwiazku z dziewczyną która była w związku z innym mężczyzną...nawet po ich ślubie mój obecny sie z nia spotykał nawet jesli z kimś był, podobno pozniej to byla przyjazn......ok pół roku po tym jak się poznaliśmy urwał z nią kontakt...a teraz, minęło 5 lat, juz po ślubie, mamy dziecko a ona wysyła zaproszenie na fb...mimo, że on gdy konczył z nia znajomośc usuną NK (tak się kontaktowali) i powiedział jej, że to koniec definitywny. Widziałam tylko zaproszenie na fb, nie wiem czy je przyjął. Głupio mi o to zapytać, bo widziałam to przypadkiem i nie od razu załapałam, że to ona. I dlaczego sie tak boję? Boję się i chcę żeby to się skończyło, jakkolwiek...czuję napięcie, zagubienie i mam ochote dać jej w ryj :P Ma z owym mężem 2 dzieci..i nadal o sobie chce przypomnieć mojemu mężowi...jak ja się w to wpakowałam? On mi sam o tym zaproszeniu nie powiedział.

Gość gość
kochal ja?

Gość ilka8
tak...czuję jakby nademną wisiał mityczny miecz Damoklesa...to była miłość, taka pełna emocji, niepewnoiści, ona go zwodziła...potem nachodziła...nie mogę sie rozstać z myślą, że jednak ona była miłością jego życia

Gość ilka8
to jest cos czego po prostu nigdy nie bede wiedziala, nie wiem co z tym zrobic

Gość gość
...nie mogę sie rozstać z myślą, że jednak ona była miłością jego życia xxxxxxxxxxxxxx ona JEST miłością jego życia i zawsze nią będzie!

Gość gość
nie rozumiem, a co mialabys robic? to twoj maz ewentualnie ma jej zakomunikowac ze nie chce kontaktu

Gość ilka8
no tak, tylko że ja nie będe wiedziała o tym czy oni się kontaktują czy nie...nie wiem co mam zrobić z niepwenością, cięzko znoszę taki stan..właściwie sytuacja bez wyjscia, po prostu sie boję, że ta relacja się odnowi a ja pozostane w nieswiadomosci

Gość gość
..to była miłość, taka pełna emocji, niepewnoiści, ona go zwodziła...potem nachodziła...nie mogę sie rozstać z myślą, że jednak ona była miłością jego życia Emocje, niepewnosc to milosc? Wspolczuje myslenia ;)

Gość gość
Jaka to milosc...? Spotykal sie z nia jak miala chlopaka i meza... To milosc,...? Ohajtaliby sie jakby to byla milosc! Seks dobry mieli zapewne nc wiecej!

Gość ilka8
Jesli nawet nie milosc, to na pewno cos na tyle ekscytujacego, że trwalo ok 8 lat.

Gość gość
- oszukiwanie meza, - seks pozazwiazkowy, - seks z kobieta zamezna... Fuuuu pieprze taka milosc.

Gość ilka8
A czy ludzie są ze sobą tylko z miłości i czy mimo miłości sie nie ranią...czy rzeczywiscie wszystko jest takie proste i to ja komplikuje?

Gość gość
nie masz fb żeby sprawdzić czy ma ją w znajomych?

Gość gość
to czy zaakceptował zaproszenie to możesz sprawdzić ale oczywiscie moze z nią pisac nie mając jej w znajomych, na razie badz czujna po prostu

Gość ilka8
nie mam go na fb, ale moze zaproszę?

Gość ilka8
jak go teraz zaprosze to będzie dziwne, nagle ona i ja..a własciwie czemu nie, to nawet smieszne

Gość gość
przeciez nie mając go w znajomych możesz sprawdzic jego znajomych

Gość gość
po ch*j wam te facebooku?

Gość gość
nie istnieje nic takiego jak miłość życia, nie wkręcaj sobie takich głupot :) zrób mężowi karczemną awanturę o tego fc, ma tam nie zaglądać i basta i przestań myśleć o tej babie bo ściągniesz ją sobie na kark

Gość ilka8
sprawdzilam, nie przyją zaproszenia

Gość ilka8
wiem, nie wywolywac wilka z lasu...odpuscic.. dobrze, że mogla popisac i ze poczytalyscie, jakos mi lzej i mam sile na "czujnosc" :)

Gość gość
Wiecie jaki jest wasz problem? Że umniejszacie ich uczucie, to co ich łączyło...To tez może być miłość, taki pełen burz i nawet scysji związek. Emocje mogą spowodować te całą g***townośc o której mówi autorka...Nie myślcie jak typowe skretyniałe kuchty

Gość ilka8
tego sie boje...ale tez nie moge umniejszac naszej milosci...osiolkowi w zloby dano

Gość gość
po "miłości życia", pełnej burz, pozostaje tylko nienawiść :)

Gość gość
tego nigdy nie można być pewnym. Przeżyłem cos takiego i ona ciągle jest w mojej głowie po latach. Nie radzę umniejszać, zwłaszcza jeśli chcecie to zignorować

Gość gość
ilka, widzę że nie kumasz jednak...To dziecinne z Twojej strony że te dwa związki próbujesz porównywać

Gość ilka8
ja raczej jestm ciekawa jego opinii, tak naprawde, nie chce byc z kims kto chcialby, gdyba czy marzy o kims innym moze jestem dziecinna po prostu chce byc kochana, nie chce miec konkurencji z przeszlosci, ona ma ta przewage, ze on moze ja idealizowac ze wzgledu na czas i pewna niedostepnosc...a ja? mieszkamy razem, radzimy sobie z trudnosciami, mamy dziecko, ogolnie jest fajnie ale na pewno nie ekscytujaco

Gość gość
blagalas go o slub i o bycie w zwiazku/?

Gość ilka8
nie, poprosil mnie o reke, nie zapomne jak wygladał gdy po kłótni powiedzialam mu, że sie wyprowadzam a nie wiedzialam, że juz zamówił pierścionek zaręczynowy..."zbladł jak sciana" to chyba najlepsze okreslenie...pocieszam sie wspomnieniami ;)

Gość gość
1. Zerwal z nia kontakt bo chcial Ciebie. 2. Chcial z Toba byc. Nie wymyslaj, wiec;)