Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_Wtry

Zerwał ze mną atrakcyjną kobietą

Polecane posty

Gość Ania_Wtry

i po miesiącu związał się z bardzo brzydką dziewczyną.

Gość gość
umiesz gotowac? lubisz seks? jak nie to co z tego ze ladna jestes

Gość Ania_Wtry
lubie seks, gotowac sie ucze

Gość emilka2313123
tak to już bywa, nie zależnie od wyglądu, równie dobrze mógl zerwać z ładna jak i brzydką... Po prostu może nie dogadywaliście się... najlepiej o nim jak najszybciej zapomnij i szukaj kogoś innego. Pamietaj ,że gdyby Twój związek był idealny to by sie to tak nie skonczyło

Gość gość
oni sa p******i

Gość gość
widocznie ma coś czego Ty nie masz 🖐️

Gość gość
widocznie była normalna mimo, że brzydka a ty zadufana w sobie i miał dość

Gość Ania_Wtry
Tak wiem, ale wiesz, wiele razy słyszałam, że jak facet zrywa z daną kobietą, to znajduje sobie gorszą. Nie wierzyłam w to. Myślałam, że sobie znajdzie ładniejszą, lepszą, że popadnę w kompleksy. A tu brzydka jak nos, niezbyt mądra i ma swe uzależnienia. Widocznie spychol ciągnie do psychola. tyle że mój ex był przystojny i myślałam, że znajdzie sobie nie wiadomo jak piękną dziewczynę...

Gość Ania_Wtry
Być może, ale ja nad charakterem moge popracowac, ona twarzy nie zmieni.

Gość Ania_Wtry
wieczorami wychodze z nocnikiem na glowie i wyspiewując węgierskie piesni patriotyczne zbieram liczne spojrzenia okolicznych mieszkancow ktorych osłupiałe miny uwieczniam aparatem Zorka 4 i umieszczam na fejsbuku🖐️

Gość emilka23231231
Nie myśl o nich bo sie nakręcasz tylko... odszedł to jego decyzja, na pocieszenie powiem Ci ,że może jeszcze kiedys bedzie chciał wrócic ,ale Ty wtedy nie wracaj... Tak widocznie miało być. Teraz możesz poznać kogoś lepszego ;)

Gość emilka23231231
i nie analizuj dlaczego do tej dziewczyny , co ona takiego w sobie ma itd , po co sie nakręcać i dołować... wymarz ich z pamięci , zajmij sie sobą ,wiem ,że to trudne ,ale sama nie jedno rozstanie przeżylam,ale nie można sie dać zwariować czasem tak jest ,że faceci porzucaja nawet piekne i mądre kobiety ,a czasem kochają brzydsze i głupsze, to nie ma wbrew pozorom nic do rzeczy bo nie kocha się za coś. Kocha sie albo nie i już

Gość gość
"ale ja nad charakterem moge popracowac, ona twarzy nie zmieni." x jesteś żenująca :o🖐️

Gość Ania_Wtry
Masz racje. Nie zadręczam sie nimi. Po prostu jestem w pozytywnym szoku. Bałam się ze znajdzie sobie lepszą, a przez to wpadne w komplesy. A znalazł gorszą pod względem intelektualnym i urody. Pozytywne zaskoczenie. A najlepsze jest to, ze on sie jej wstydzi. Ona ma dane na fb ze z nim chodzi, aon poblokowal wszelkie informacje ze jest z nią w zwiazku, a będą z nią w zwiazku (ja o tym nie wiedzialam wtedy) pisal do mnie, niby po kumpelsku, ale wciaz pisal, jakby tesknil za mna. A i on nie bedzie chcial wrocic. to taki typ. taka duma. i dobrze. nie chce byc juz nigdy z kims takim jak on

Gość Ania_Wtry
nie jestem żenująca, taka prawda.

Gość Ania_Wtry
Nie żałuję, że uprawiałam z nim seks. Byliśmy ze sobą dwa lata. To zrozumiałe. Ale że oralny to już żałuję strasznie

Gość emilka23231231
no i dobrze, nie wracaj do niego bo ciagle może Ci wywijać takie numery.... teraz ich związek, ich sprawa, taka byla jego decyzja i już , może kiedyś będzie jej żałował,ale to już nie będzie Twoja sprawa

Gość gość
skoro wziął sobie wg. ciebie brzydszą to wyobraź sobie jaka ty musisz być tak naprawdę paskudna :D

Gość Ania_Wtry
Niewiem dlaczego wybrał tamtą,może lepsza jest w sexie myslicie że to ma znaczenie?

Gość Ania_Wtry
nie wtracam sie do jego zycia. najsmieszniejsze jest to ze do mnie pisze, majac inną kobiete. i pisze ze jestem seksowna, a np w zartach ze za kare mam mu dac klapsa. skonczony d**ek nie moze o mnie zapomniec. tyle ze ja nie wiedzialam ze juz wtedy mial dziewczyne gdy po zerwaniu ze mna takie teksty pisal. a on juz wtedy mial inną

Gość gość
moze szukał usługiwaczki, gotowania, prania , sprzatania. Leń szukał gosposi.

Gość Ania_Wtry
hehe podszywie, moze jest lepsza w seksie, takie brzydkie podobno musza bardziej sie starac by podniecic faceta. x x poza tym moj kumpel uwaza ze jest z tamtą, by zapomniec o mnie, bo mnie wciaz kocha. no ale to są juz takie domysly.

Gość keyzer
Każdy Ma prawo do szczęścia, brzydki czy ładny. Nie dawałas mu szczęścia i radości, to znalazł sobie je gdzie indziej.

Gość Ania_Wtry
nie szukal uslugiwaczki, szukal kobiety uleglej, a ja nią nie jestem. rozumiem ze wybral tamtą, jest naprawde nieatrakcyjna wiec bedzie sie dla niego ogromnie starac. ale on ją nawet ukrywa przed swiatem, ze z nią jest. i troche mi jej szkoda bo pewnie ją rzuci. to taki przystojniak. no nie wierze ze z taką by sie związal dla czegos wiecej niz sexu

Gość Ania_Wtry
takie zycie