Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kurtki płaszcze są modne w tym sezonie

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo w zeszłą zimę miałam płaszcz ciążowy, a z jeszcze poprzedniej zimy wywaliłam kurtki. Sama nie wiem jakie są fajne kurtki/płaszcze na topie a muszę kupić bo nie mam nic. Mile widziane linki zdjęć. Będę wdzięczna za pomoc!

Gość gość
Dzięki za link, w sumie fajna kurtka, ale tak jak w tytule - jest narciarska... Wolałabym bardziej stonowane kolory, i bardziej elegancką niż sportową. No... Po prostu normalną fajną :p

Gość gość
właśnie od 2 lat modne jest chodzenie w odzieży narciarskiej po ulicy normalnie i im więcej kolorów tym lepiej

Gość gość
Toś mnie zaskoczyła ;). Czekam również na opinie innych.

Gość gość
I wyobraź sobie że mieszkam w dużym mieście na Śląsku i raczej nie widuję kobiet w takich kurtkach ;)

Gość gość
up

Gość gość
wejdz na strone zary a bedziesz wiedziała co jest modne

Gość gość
ja mam puchową w kolorze bordo, jest naprawdę cieplutka i w końcu znalazłam coś w czym naprawdę ładnie/ Bordo jest w tym sezonie bardzo modne i w sumie to pasuje do wszystkiego ładne kurtki w dużych rozmiarach można dostać w tym sklepie http://www.gaba-fashion.pl mają duży wybór odzieży w takich większych rozmiarach i to całkiem modnych rzeczy, a nie takie babciowatych jak to bywa w sklepach xxl.

Gość gość
To prawda bordo strasznie mi sie podoba. Widziałam kobiete w kurtce o tym kolorze i sie zdziwiłam że tak ładnie wyglada!! Ale wszedzie można dostać kurtki czarne granatowe czy wszechobecną zieleń a rzadko bordo...