Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regina725

zadbana kobieta okiem faceta

Polecane posty

Gość regina725

to jaka kobieta? co w wyglądzie kobiety wskazuje na to, że dba o siebie, jest zadbana?

Gość gość
pachnaca

Gość regina725
okej :) coś jeszcze? :)

Gość gość
Przede wszystkim zadbana kobieta, ma piękne włosy tzn. lśniące, ładnie uczesanie to na sam początek zawsze rzuca mnie się w oczy, ponad to kobieta która ma nadmiar pudru i wszelakich udziwnień "upiększających" wcale nie świadczy o tym że jest zadbana, paznokcie, choć nie przepadam za tymi "kocimi" pazurami tylko za zwykłymi wypielęgnowanymi. Ubiór, zwykle gdy jest ładnie, schludnie ubrana, nie odpycha różową skórzaną kurtką i białymi dżinsami to jest super. Ogólnie ubóstwiam kobiety które mają niefarbowane, naturalny kolor włosów, nie są wytapetowane tylko lekko podkreślone linie oczu i są ubrane skromnie ale schludnie, wówczas taka kobieta dla mnie uchodzi za wzrokowo apetyczną :)

Gość gość
Przepraszam za chaotyczną wypowiedź, ale w połowie śpię ;)

Gość regina725
dziękuję, podbijam :)

Gość gość
a czy zadbana kobieta to cos innego okiem...kobiety?!?

Gość gość
Czyli jednym slowem ma byc mloda. A co jesli kobieta ma cienkie wlosy I po prostu nie ma burly wlosow? Zabic ja? Albo zaczyna siwiec? Zabic ja? Faceci maja tylko wymagania a z siebie nic....I czesto jeszcze niedomyci...a tfu!

Gość gość
Nie, oczywiście że mogą być farbowane, ale większość kobiet mogłoby mieć piękne naturalne włosy, ale farbuje na siłę to miałem na myśli.

Gość regina725
po prostu opinia kobiet mnie nie interesuje gdyż chcę się podobać mężczyznom, nie kobietom :)

Gość regina725
up

Gość gość
zadbana ma ładne falowane włosy super podkreslone oczy ale nie cienie,no a stroj ma miec przedwszystkim ladne jasne ciuchy ,musi od niej pachniec,paznokcie na ten frencz a nie jakies kolory

Gość regina725
hehe, frencz wg mnie też najlepszy na co dzień :)

Gość gość
aha i nie nosić rurek tylko jakies suknie buty nie za wysokie srednie,i nie moze przesadzac z bizuterią bo to mi sie z choinką kojarzy

Gość regina725
up

Gość gość
Czyli nudna taka.

Gość regina725
dlaczego nudna?

Gość regina725
up up

Gość który napisał o północy pięknie to ujął. Zadbana, nienaganny ubiór, skromny ale w jednym kolorze. Włosy to podstawa, powinny ładnie lsnic, kobiety nie doceniają swojego naturalnego koloru. Paznokcie, ładnie wypiłowane, lekki makijaż dopuszczalny i coś co każda kobieta może mieć za darmo, uśmiech. Nie szczerzenie zębów, delikatne uniesienie kąta ust myślę że wystarczy. Wybielanie zębów w dzisiejszych czasach nie jest już kosztowne, ja sam sobie wybielam. To już jako ciekawostkę bardziej niż wymaganie :D