Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobam się tylko mężczyzną po 30

Polecane posty

Gość gość

a sama mam 23 lata i wyglądam na dużo mniej. Owszem tacy starsi mi imponują i lepiej mi się z nimi rozmawia są dojrzalsi ale ci w moim wieku lub o kilka lat starsi nie zwracają uwagi jestem dla nich mdła, nie grzeszę urodą, nijaka. To tylko niektóre określenia

Gość gość
Wstaw zdjęcie

Gość gość
nie wstawię zdjęcia bo chcę zostać anonimowa. Mogę się jedynie opisać

Gość gość
jestem bardzo szczupła i drobna. Mam 158 cm wzrostu. Noszę okulary mam bladą cerę i piegi włosy długo byłam blondynką ale ostatnio wróciłam do swojego ciemniejszego koloru. Niebieskie małe oczy ładne ale trochę wąskie usta. Piersi w rozmiarze większym B. Ładne nogi( to wszyscy mówią) ale trochę krótkie. Mały kształtny tyłek. To tyle jeśli chodzi o wygląd

Gość gość
Wygląd niczego sobie. A jakie wykształcenie?

Gość gość
niestety tylko średnie ale robię różne kursy językowe, ostatnio zapisałam się na kurs gotowania. Pracuję od zakończenia szkoły. Jestem mądra to mi wiele osób mówi ale niestety sytuacja nie pozwala mi studiować( problemy w domu rodzinnym)

Gość gość
A co ma wykształcenie do wyglądu. Wygląd jest ok, ludzie w twoim wieku wolą bardziej wyzywające.

Gość gość
nie powiedziałam jak się ubieram. Maluję się lekko albo wcale bo nie potrzebuje mam dobrą cerę. A ubieram się bardzo różnie raz w mini i bluzeczki mało zasłaniające raz w spodnie i zwykłe bluzki noszę też krótkie obcisłe sukienki. Ale i obszerne wygodne ciepłe swetry, różne buty bo i obcasy i adidasy

Gość gość
Wykształcenie do wyglądu oczywiście nic nie ma.Ale nie tylko wyglądem można oczarować partnera.

Gość gość
więc ja się opisałam wygląd i to co robię. Mam wiele pasji, piszę dużo czytam owszem oglądam, fotografuje. Lubię oglądać sport w tv

Gość gość
i zastanawiam się co z tym zrobić. Mimo że na partnera raczej wybrałabym właśnie kogoś starszego to głupio się czuję wiedząc co o mnie mówią w grupie rówieśników

Gość gość
co wy na to? To wada czy raczej zaleta?

Gość gość
podobam się mężczyznOM!!!!!

Gość gość
dobrze pisałam szybko a mam problemy z ortografią dość duże niestety

Gość gość
kobiety lecą na starszych facetów co sama podkreśliłaś to na kij młody chłopak ma się starać skoro przegrywa z takim 30 latkiem?

Gość gość
zastanawiające jest właśnie czemu tak jest. Owszem wybrałabym starszego. Ale nie jestem jakaś szczególnie brzydka czy niedorobiona a nigdy nie podobałam się rówieśnikom