Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinangel

co dalej robic czy rozwod

Polecane posty

Gość angelinangel

witam,moze wydc sie Wam ze mam blahy problem,ale dla mnie to masakra. Mam 25lat i dwoje dzieci,po ślubie juz grubo ponad 3 lata. Kiedys moj jeszcze wtedy chlopak a obecny maz porzucil mnie dla innej gdy bylam w pierwszej ciazy. Ja wtedy lat 19,ona 28..a moj maz 20. Byl z nia pol roku,wzial dla niej kredyt 10tys,pozniej gdy juz bylam ze sporym brzuszkiem to wrocil do mnie a ja cieszylam sie jak glupia. Gdy juz urodzilam dziecko sex byl bardzo sporadycznie czasem raz na kilkaa miesiecy i to w zasadzie bez gry wstepnej,tylko po to zeby siebie smego zaspokoic. Jego koledzy mi mowili ze on a byla wiecznie napalona a on zawsze gotow. kolega mowil ze sex z nia to jest cos a ze mna szkoda gadac i ona miala piekne duze piersi a ja niestety nie. czesto mnie poniza przy dzieciach,ze jestem debilem,brzydka i gruba ale wiem ze jestem atrakcyjna. nieraz podniosl na mnie reke.i zawsze odmawia sexu. Wczoraj widzialam jego byla szccupla,czarna,wysoka. i cos we mnie peklo. niewiem czy poradze sobie dalej z tym ze on z nia mogl sie kochac a ze mna nie.. czy wniesc o separacje,rozwod?

Gość angelinangel
miali byc ze kolega opowiadal

Gość gość
zostaw gnoja , on bedzie cie tylko ponial cale zycie , ciagnij alimenty i zrob wszystko by ogranicz mu prawa rodzicielskie bo po co dzieciom taki ojciec. mnie facet zostawil ledwie po urodzeniu corki , potem zrobil jej dziecko i ja tez sostawil. mam drugiego meza i mamy razem druga corke .

Gość angelinangel
przepraszam mam klawiature zepsuta i piszze na ekranowej. ja sie czuje podle, on normalnie ucieka nawet jak to ja chce mu zrobic dobrze,nawet dz..wki sie tsk nie traktuje. przez gnoja mam niska samoocene,chociaz wiem Ze innym sie podobam. koledzy pewnie ladnie sie nabijaja ze mnie pewnie czemu tak ucieka. co ona ma czego ja niemam :( wczoraj przeplakalam pol dnia...

Gość biczusss
kochana nie zalamuj sie tylko postaraj sie z nim o tym porozmawiac dlaczego sie tak zachowuje,i dlaczego z toba jest skoro tak cie traktuje...bo jezeli ze wzgledu na dzieci to chyba lepiej bylo by sie rozstac bo dzieci nie sa takie glupie i napewno widza co sie dzieje,a szkoda zeby braly taki przyklad.moim zdaniem porozmawiaj albo poprostu od niego odejdz...wiem ze z dziecmi samej ci bedzie ciezko ale napewno ktos ci pomoze rodzice,rodzenstwo czy jakas rodzina i przedewszystkim alimenty...tu nie chodzi o wyciaganie od niego pieniedzy tylko po rozstaniu niech tez bierze odpowiedzialnosc finansowa za dzieci a nie tylko ty.pozdrawiam

zostawil cie w ciazy, a ty mu wybaczylas i jeszcze sobie machnelas nastepne dzieck z nim? no sorry... ale za glupote sie placi... jeszcze zeby on zalowal tego co zrobil, a on ewidentnie ma cie w d***e, miej dziewczyno godnosc i spadaj od tego typka jak najdalej, dla swojego dobra

Gość angelinangel
tak zrobilam sobie z nim drugie dziecko bo bylam glupia i naiwna. a z nim porozmawiac sie nie da bo jest lekko mowiac za glupi na takie rozmowy.

Gość No i nawet jesli
No to pieknie.... Twoje zycie da sie naprawic ale musisz tego chciec. Rozwod najpierw, wystap o alimenty a potem poznasz kogos wartosciowego i bedzie fajnie!!!

Gość gość
Dokładnie, kopnij go w d**ę zanim on zostawi Ciebie