Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eewwwe

ovulastan

Polecane posty

Gość eewwwe

Witam. Lekarz przepisał mi tabletki anty "Ovulastan" - biorę je od 2 tyg. i cały czas mam miesiączke!! Co jest grane? Brałam juz różne tabletki ale takiej sytuacji jeszcze nie miałam. Czy któras z was brała bądż bierze te tabletki? Tez macie taki problemy? Jaki są wasze opinie? Ja poczekam do konca opakowania i zmieniam na inne...

Gość gość
ja biorę. Wczoraj skończyłam 3 opakowanie. Przy pierwszym opakowaniu miałam plamienie po okresie. Teraz juz jest w pożądku

Gość gość
mnie lekarz przestrzegał że może tak być na początku bo są słabe w porównaniu z np yasmin a jakie wczesniej brałaś

Gość eewwwe
wczesniej brałam cilest, milvane, a ostatnio (przed ciążą) yasminelle i było wszystko ok....pewnie do nich wrócę...

Gość gość
a tak z innej beczki długo brałas wczesniej tabletki i czy z przerwami i czy mialas probelmy z zajsciem w ciąże albo problemy z ciążą ? moze ovulastan jest dla ciebie za słaby

Gość porannarosaaa
ja biore ovulastan juz pół roku, pierwsze 3 miesiace brałam ovulastan a potem lekarz zmienił mi na ovulastan forte. Przez pierwszy miesiac brania tabletek miałam 3 tygodnie okres. Skonczył sie dopiero jak przechodiłam do kolejnego opakowania i teraz jest juz ok. Nie przytyłam i ogólnie je dobrze toleruje. Dodam, ze Ovulastan jest tańszym zamiennikiem Azalii, która przepisuje sie kobieta po porodzie bo sa bezpieczne dla karmiacych.

Gość eewwwe
tabletki brałam łącznie 12 lat...w ciąże zaszłam w 2 cyklu :) Tez mysle,ze są dla mnie za słabe...tym bardziej ,że mój poziom hormonów jest bardzo niski :( Nie wiem czy brac je dalej czy przerwac .. ?

Gość gość
ja bym nie przerywała w trakcie opakowania tylko poczekała do konca zeby nie rozlegulowywac cyklu. Czyli jednak mozna szybko zajsc w ciaze po długim braniu tabletek :)