Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę powiedzcie mi

pomóżcie ją już się załamałam

Polecane posty

czy w piątym tygodniu jest za wcześnie na USG ? byłam u lekarza dziś , dał mi na bete co 3dni , ogólnie mam podwyższona temperaturę , testy wychodzą pozytywnie , dużo białego sluzu , a on mówi że nic nie widzi jeszcze :( aż mi się płakać chciało .

Gość gość
możliwe i to bardzo. Mi lekarz kazał przyjść nie szybciej niż w 7 tygodniu. Twierdzi, że wcześniej zazwyczaj nic nie widać i przyszła mama nie potrzebnie się denerwuje. Wyluzuj, poczekaj jeszcze 2 tygodnie i wtedy podejdź jeszcze raz na usg :D

Gość gość
mi 2 tyg sie okres spoznial , na usg nic, dostalam luteine i po 7 dniach dostalam okres, tez sie czasem zastanawiam czy w ciazy nie jeste,, bo my sie staralismy o dziecko

popieram przedmówczynię:)U mnie ciąża była pewna po becie ale nic nie było widać:)dopiero w 6 tygodniu coś zauważył:)Znaczy kogoś:) A kidy wynik bety???Pierwszy?

ehhh:( dziękuje wam baaardzo , na bete to trzeba naczczo

Gość gość
u mnie tez było widać w 7 tyg dopiero,jestem pewna ze będzie dobrze.zreszta takie schizy jak teraz będziesz mieć pewnie caly czas,taki stan:))

Gość gość
w piątym togodniu już powinno byc widać

Gość gość
mi 2 tyg sie okres spoznial , na usg nic, dostalam luteine i po 7 dniach dostalam okres, tez sie czasem zastanawiam czy w ciazy nie jeste,, bo my sie staralismy o dziecko a mozliwe ze bylabym teraz w ciazy ? to juz by byl ok 5 tydzien

Gość jawiem
autorko idz dzisiaj zrobic bete. Do bety nie trzeba byc na czczo! I jest mozliwe ze lekarz jeszcze nic nie widzial! zalezy jaki ma sprzet!. SPokojnie, ja mialam podobnie, na twoim etapie nie bylo widac, a juz 2 dni pozniej byl ladny pecherzyk, teraz juz licze ostatnie tygodnie do porodu. Bedzie dobrze!

Gość jawiem
"mi 2 tyg sie okres spoznial , na usg nic, dostalam luteine i po 7 dniach dostalam okres, tez sie czasem zastanawiam czy w ciazy nie jeste,, bo my sie staralismy o dziecko a mozliwe ze bylabym teraz w ciazy ? to juz by byl ok 5 tydzien" mysle ze nie jestes w ciazy, luteina dziala tak ze albo podtrzymuje ciąże, a jesli nie ma ciazy to wywoluje okres. I jakby co to bylby juz to jakis 7 tydzien, nie 5. Ciaze liczymy od ostatniej miesiaczki.

dzięki dziewczyny jadę zaraz na bete :( wystraszona strasznie

Gość jawiem
daj znac jak beda wyniki! trzymam kciuki :)

Gość gość
mi 2 tyg sie okres spoznial , na usg nic, dostalam luteine i po 7 dniach dostalam okres, tez sie czasem zastanawiam czy w ciazy nie jeste,, bo my sie staralismy o dziecko a mozliwe ze bylabym teraz w ciazy ? to juz by byl ok 5 tydzien ,JA NIE JESTEM AUTORKA, ZUPELNIE INNA OSOBA PISZE

spokój spokój kochana:)Będzie dobrze...zobaczysz jak bete odbierzesz to mąż będzie oblewał:):):)

mam nadzieję :( testów 5robiłam , a teraz już są 2 mocne krechy

Gość gość
U mnie w 6tc nic nie było widać na usg a synek ma już 5 miesięcy.

Gość gość
ja wg OM jestem w ok 9 tc a faktycznie ok 5 tc:) Zaszłam w ciąże w w dniu spodziewanej @-wcześniej nie ma takiej opcji:D ja byłam na wizycie to lekarz po badaniu gin potwierdził ciążę na usg nie było nic widać oprócz endometrium ciążowego(ponad 20mm).ja miałam bardzo nieregularne @ (30-50dni) bądź spokojna bo może faktycznie owulacja Ci się przesunęła jak to miało miejsce w moim przypadku:)

Gość gość
u mnie w 8tc na kiepskim szpitalnym sprzecie lekarz nie byl pewien serduszka, ja chcialam isc nawet jeszcze tydz pozniej, bo znam kilka takich niepotrzebnie stresujacych sytuacji, ale plamilam, wiec poszlam wlasnie na poczatku 8t. Ja zrobilam test, pozniej bete dwa razy-co 48h, przyrost byl ladny, wiec czekalam. Autorko za wczesnie wg mnie i stad te stresy. A co do tej luteiny, to tak jak ktos pisze- jak dostalas okres, to ciazy nie bylo, bo luteina by jej nie zaszkodzila

u mnie w 4 tygodniu było widać pęcherzyk, a potem chyba w 7 to już zdjęcia dzieciątka ginekolog robił, takie maciupeńkiego bo miało 1,5cm :D

o 15 wyniki będą ehhh

To juz niedlugo nie martw sie. Ja jestem prawdopodobnie tez w 5tc i tez mam schiza.. Mam cykle 30 dniowe i 29 dnia zrobilam test-pozytywny. Zrobilam w ten sam dzien bete i wynosila 15,3. Jeju, strasznie sie martwilam ze to malo. Nie czekalam na to czy przyjdzie miesiaczka czy nie i poszlam do ginekologa zeby zapisal mi luteine. stwierdzil ze przy takim wyniku to strata czasu, ale nie poddalam sie postanowilam zaczal brac luteine dopochowo 1 tabl co 12h. (jak zalecil-mimo straty czasu). Po 5 dniach, czyli 34dc zrobilam znow bete. Bylam zszokowana kiedy moj wynik wynosil 359,2. (wg obliczen rosnie beta 66% co 48h wiec nie liczylam na wiekszy wynik niz 70), no ale coz.. Teraz czekam na prywatna wizyte we wtorek i sie juz doczekac nie moge. Chce wiedziec czy ciaza zyje, czy wszystko ok.. Objawow nie mam zadnych poza bolem piersi, wieczorna zgaga i dwa dni czulam naciagniecie w pachwinie prawej, ale juz mi przeszlo:) teraz czekam na mdlosci:D

Gość gość
Ja byłam w 5 tyg i był malutki pęcherzyk bez widocznego zarodka. Ale ja musiałam mieć w tamtym miesiącu owulację wcześniej bo plemniki nie żyją 6 dni, a tym bardziej męskie ;) Nie planowałam wtedy ciąży. Tak więc spokojnie czekaj, może jeszcze być za wcześnie.

chyba i ją muszę się zapisać prywatnie bo mój lekarz to mnie przeraża. jest po prostu straszny i nie ma wogóle podejścia

dziewczyny BETA 2605 :)

Gość gość
ciąża. Powtórz betę po 48 godz. żeby sprawdzić przyrost.

w Sb mam kolejna i w Wtorek następną

Gość gość
a ktory masz dzien cyklu? gratulacje:))

Gość jawiem
no wiedzialam :) beta piekna! powtorz ja po 48 godzinach, w sobote jesli u was robią. Gratuluje