Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 tydzien ciazy a boli mnie jajnik caly czas

Polecane posty

Gość gość

2 testy ciążowe potwierdziły ciążę,ale wizytę mam za 2 tygodnie.Ciągle mnie pobolewa lewy jajnik(niezbyt mocno).Dziewczyny,jak było u was we wczesnej ciąży?

Gość gość
up

Gość gość
skad wiesz ze 4 tydzien? beta robiona?jaki wynik?

Gość gość
4 tydzień licząc od terminu ostatniej miesiączki.Nie robiłam bety tylko test ciążowy z apteki.

Gość gość
mnie na poczatku tez brzuch bolal

Gość gość
boli ci jajnik z którego była owulacja z którego jest ciąża to zupełnie normalne może pobolewać gdzieś do 8 tyg

Gość gość
to myslisz,ze na 100% jestes w ciazy? ales glupia, najpierw sie zbadaj u ginekologa a pozniej sobie wmawiaj objawy ciazy ,nastepna tepa dzida, test wychodzi pozytywnie przy braniu niektorych lekow i innych sytuacjach,nie musi byc on na 100@pewny

Gość gość
nie musisz mnie od tępych dzid wyzywać.Leki mi nie mogły sfałszować testu,bo żadnych nie biorę.2 testy 2 tygodnie po owulacji pozytywne,starania były intensywne,więc mam pewność.Pytałam o bóle jajników we wczesnej ciąży,a nie czy myślicie,że jestem w ciąży.Masz jakieś kompleksy?

Gość gość
kiedy wypada Ci termin @ i kiedy robiłas test?

Gość gość
to idz prywatnie kur na

Gość gość
a co to ma do rzeczy, skoro testy wyszły pozytywnie?

Gość gość
Ale wy jesteście głupie...Zamiast pomóc to się czepiacie idiotki. Autorko jajnik boli bo pewnie właśnie z tego bolącego uwolniło się jajeczko . Zastał tam pęknięty pęcherzyk który przekształcił się w ciałko zółte. -tez miałam takie bole do 6 tygodnia. Jest tez inne wyjście-na jajniku z którego była owulacja mogła zrobić się torbiel(może tak być mimo ciąży) wiec najlepiej będzie jak pójdziesz na usg.Torbiel mogla urosnąć z peknietego pęcherzyka lub z drugiego który pozostał akurat na jajniku niepeknięty(wiesz pewnie ze jajnik może wyprodukować dużo pęcherzykow). Mam nadzieje ze pomogłam.

Gość aneczkal
Boże, jakie tu złośliwce siedzą, o nic nie może dziewczyna spytać... Wiesz co, miałam w tej ciąży identycznie, lewy jajnik bolał i bołał, oczywiscie wkrecałam sobie, że może ciąża pozamaciczna....Ale na szczęscie wszytsko ok, mój gin mówił, ze to normlane. No chyba, że ból jest b. silny lub towarzyszy mu krwawienie. Teraz jestem w 11 tc i jest wszytsko ok :) Nie martw się na zapas:)

Gość gość
Witam, mnie podczas pierwszych tygodni ciąży także bolał jajnik, ten sam, na którym kiedyś tworzyły mi sie torbiele. Byłam pewna, że nastąpił nawrót choroby, więc zapisałam sie do ginekologa, a na wizycie dowiedziałam się, że jestem w ciąży o.O

Gość gość
a co my ginekolodzy k***a?????

Gość gość
Pytam się dziewczyn w ciąży,tych,co są lub były,czy bolał je jajnik,nie trzeba być ginekologiem,żeby wiedzieć,czy coś kogoś boli.A Wam dziewczyny dziękuję :) Pewnie,że mogłabym iść już teraz prywatnie,ale to za wcześnie na wizytę,.Dzięki