Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOPS a rodzinnne

Polecane posty

Gość gość

Składam z mężem wniosek o zasiłek rodzinny na troje dzieci. Pracuję od maja tego roku i również MOPS chcę umowę do wglądu i takie potwierdzenie od mojego pracodawcy ile zarabiam itp. Bez problemu coś takiego załatwię, ale czy informacja, że potrzebne mi to do mopsu idzie do pracodawcy? Dostanę pewnie z mopsu jakiś dokument do uzupełnienia? Pytam, bo niestety mój szef jest bardzo bezczelnym mężczyzną i będzie ciągle komentował i docinał mi wiedząc, że korzystam z pomocy mopsu. Proszę tylko o poważnie odp i pozdrawiam

Gość gość
moim zdaniem pracodawca nie musi o tym wiedziec a poza tym z zasilku rodzinnego duzo ludzi korzysta

Gość gość
A niech komentuje, jak nie ma nic innego do powiedzenia. Jak taki mądry niech ci pensję podniesie , nie będziesz musiała do MOPSU chodzic.

Gość gość
nie idzie taka informacja do pracodawcy z MOPSu mogą ci dac kwestionariusz zaświadczenia do wypelnienia przez pracodawcę,ale tam nie ma informacji ze do MOPSu albo sami możecie wypisac na oświadczeniu ile zarobilscie w zeszłym miesiącu tylko,ze musi być na tym oświadczeniu podane wszystkie składki,podatek,ile netto ile brutto

Gość gość
normalnie idziesz do kadr i prosisz o zaswiadczenie o zarobkach. podac za jaki okres i zazwyczaj jest napisane ze. zaswiadczenie wydane w celu przedlozenia w mops

Gość gość
Ale na takim zaświadczeniu raczej zawsze jest informacja,że do mopsu...