Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz warto czekać na miłość

Polecane posty

Gość gość

hej, mam 22 lata i nigdy nie miałam faceta w łóżku. nigdy też nie bylam z żadnym poważniejszym związku. no tak się to wszystko jakoś poukładało. perspektyw na związek nie mam...i tak się zastanawiam nad jedną rzeczą: może po prostu zaszaleć i spotkać się ot tak z kimś (no nie to, że tak z pierwszym lepszym który się nawinie) wydaję mi się to nawet ciekawą opcją tylko...mam trochę niską samoocenę...mam masę kompleksów - może 'z obcą' osobą będzie mi nawet łatwiej? miał ktoś podobnie jak ja?

Gość il
Będziesz żałowała. Ja sama zrobiłam to z kimś, z kim co prawda byłam, ale jak się okazało nie był tego wart. A potem żałowałam, że nie poczekałam tego roku i nie zostawiłąm tego dla miłości mojego życia. Znajdzie się, nie martw się! I napewno będzie wyrozumiały. ALE NIC NA SIŁĘ !

Gość gość
tylko, że ja boję się, że u mnie się nic nie zmieni...a czy to nie jest tak, że lepiej żałować, że się coś zrobiło niż, że się czegoś nie zrobiło?

Gość gość
Bierz go

Gość il
No niby tak jest, ale nie bardzo w tej kwestii. Tak mi się zdaje.. Mój ukochany miał 23 lata jak się poznaliśmy, i ja już byłam niestety po, on jeszcze nie.. A przynajmniej mam poczucie, że jestem dla niego jedyna i wyjątkowa. A on często wspomina że szkoda, że ja też nie poczekałam.. I zawsze mówi, że nie żałuje że poczekał, bo miał wiele okazji, ale po co to robić z "byle kim"

Gość gość
korzystaj póki jesteś młoda, później coraz trudniej ci będzie

Gość gość
Taa jasne miał okazję :-D trzeba być idiotką żeby w to wierzyć

Gość gość
Jak masz dawać byle komu za darmo ,to lepiej zrób to za kasę ,podobno dużo płacą za cnotę,tak tylko slyszałam...

Gość gość
nie chcę kasy. chcę tylko przeżyć coś nowego....coraz poważniej myślę żeby to zrobić bo jak nie to do konca życia zostanę dziewicą :P

Gość il
a no miał, ale "za byle g***o się nie bierze" ;) nie każdy facet ma klapki na oczach i nie widzi świata poza sexem.. Jeżeli takiego masz - współczuję ;)

Gość gość
Ty masz klapki na oczach. Wierzyć w każde jego słowo