Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk22

chlopak chce mnie zostawić w ciąży

Polecane posty

Gość kk22

Witam zaczne od tego źe jesteśmy ze sobą ponad 3 lata ,wszystko bylo ok ale od miesiaca jest dziwny . Mówi ze uczucie sie wypalilo nie rozumiem dlaczego to on chciał dziecko . Pisze z jakas dziewczyna z pracy mowi ze to przyjaciolka ale ja nie wierze .Siedzi na kanapie i tylko telefon w łapie . Czytalam jego esy to co on pisze to tak przyjaciele nie piszą. Mówi ze nie chce ani mnie ani jej i ze jakby chcial byc z nia to dawno by mnie zostawil .Powiedzial ze zostanie ze mna do porodu tn jeszcze 3 msc nie wiem czy dam rade ze stresu schudlam 2 kg . Nie wiem co robic gadal o tym z bratem i kolega mowil ze nie bd z nia pisał ze mnie kocha . Kłamie ;/

Gość gość
wez go wywal na cholere Ci on, tylko Cie denerwuje, nie zabiegaj o dupka,nie zasłuzył na Ciebie i dziecko

Gość kk22
mama i przyjciółka teź tak mówią . boję się samotności ;/

Gość gość
trzeba było dopy nie dawać przed ślubem to byś teraz problemu nie miala. on chciał dziecko? trzeba było mu powiedzieć, że dziecko to będzie po ślubie jak cię polubię

Gość gość
tia zycie na kocia lape.........

Gość kk22
Jego rodzina tak sie cieszy koledzy jego teź ze bd wujkami nie rozumim go . Gadalam o tym z jego mama powiedziała ze jak wroci bo nie ma jej w kraju to z nim pogada ale to w grudniu dopiero . Mama przeciez nie zmusi go do niczego to dorosly chlopak sam podejmuje decyzje .

Gość kk22
on mowi ze mu slub do szczescia nie jest potrzebny . juz mnie namawial rok temu na dziecko ale nie chcialam .

Gość gość
kopnij go w cztery litery...nie jest zbyt wiele wart :/

Gość gość
Jego rodzina tak sie cieszy koledzy jego teź ze bd wujkami nie rozumim go ....a co zyjesz z jego kumplami i rodzinka tempa dzido# zachcialo ci sie bachora przed slubem to zbieraj zniwo:D:D:D

Gość kk22
inteligentne

Gość gość
Chciał dziecka, a jak juz jest w drodze to chyba cała ta sytuacja go przerosła i sie tego wszystkiego przestraszył. Trzeba tupnąć nogą i mu nagadać.

Gość kk22
nie wiem naiwnie wierze ze jak urodzi sie dziecko to sie zmieni tak to po co by chcial byc ze mna do porodu . ale ja nawet nie wiem czy chce zeby byl