Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ide jutro powiedziec pani dyrektor ze jestem w ciąży Mam stresa

Polecane posty

Gość gość

Ona już co prawda wie, ale podobno wypadałoby isc do niej osobiscie i powiedziec że długo juz sie nie pojawie w pracy. Jestem od 2óch tygodni na zwolnieniu - praca na produkcji na 3 zmiany. Jutro idę zaniesc następne zwolnienie i zajrzę do niej, tylko generalnie nie za bardzo wiem co jej powiedziec...

trzeba było powiedzieć od razu trochę lipa że nie powiedziałaś od razu ale się nie dziwię ja jak mówiłam mojemu szefowi to prawie na zawał zeszłam ze stresu

Gość gość
ciąża była dla mnie takim szokiem, że szczerze powiedziawszy nie pomyslałam zeby ej o tym powiedziec od razu, nie wiedziałam jak, nawet ją widziałam jak byłam zostawic zwolonienie ale serio jakos nie pomyślałam... następnego dnia zadzwoniła do mnie kierowniczka, ze musi jej powiedziec bo zwolnienie od ginekologa i się pyta.

c*****a sprawa że my baby tak sie musimy stresowac :o a facet to się tylko pochwali że będzie ojcem i po temacie a na babę wszystko :o

Gość gość
zagraj na jej uczuciach, niech cie pociesza i wspiera, powiedz ze jesteś przerażona i ze nie planowałaś ale bardzo się cieszysz