Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna_88

czy on mówi prawdę

Polecane posty

Gość niepewna_88

Spotykam się z pewnym facetem od sierpnia. Seks z******ty jest ok ale jest pewien problem.On zawsze kończy we mnie... Mówił mi, że nie może miec dzieci, leczył się. Czy mogę mu wierzyc? Czy to może byc prawda? Ma żonę więc na pewno nie chciałby miec ze mna dziecka. Spotykamy się potajemnie nikt o tym nie wie. Jaki by miał cel gdyby kłamał? Najgorsze czego można chciec to dziecko z kochanką. Ja nie chce żeby się rozwodził, bo dobrze jest jak jest.

Gość gość
Kobieto daj spokój. Okłamuje żonę to czemu tobie miałby mówić prawdę? Naiwna jesteś.

Gość niepewna_88
ale dziecko z kochanką to dramat przecież! Poza tym przecież to nie tylko kobiety nie mogą miec dzieci, dotyczy to też mężczyzn.

Powiedz by dał ci papier udowadniający, że nie może mieć dzieci. Jak w ogóle mogłaś dopuścić, by się w tobie spuszczał? Mam nadzieję, że brałaś tabletki.

A chorób się nie boisz? Jak puka Ciebie i żonę, to skąd wiesz, że nie puka jeszcze jakiejś? A może żona ma jakiegoś syfa? Lubisz ryzyko widzę :)

Gość niepewna_88
mówiłam mu żeby tego nie robił, ale mnie nie słucha. Chorób wenerycznych na pewno nie ma.

Gość gość
zdzira 88 taki masz nick

Gość niepewna_88
Nie widziałam, nie będę go o to prosic. On ma 35 lat ja 25 nie jest gówniarzem więc po co miałby mnie okłamywac. Zresztą jego żona ma córkę z poprzedniego związku 11 lat ma chyba.

Gość gość
Prowo, prawda? :) Zresztą co za problem? Idziesz do ginekologa, wykonujesz kilka badań, bierzesz tabletki ciąży się nie boisz i nie musisz wierzyć w bajki. Poza tym... wierzysz, że jesteś jedyną kochanką? Ja bym się brzydziła z takim spać. Dla bezpieczeństwa i ochrony przed chorobami zmuszałabym go do ubierania prezerwatyw.

Gość ChcęPomóc
Mężczyźni mają to do siebie, że trudniej im oprzeć się przed żądzą seksu, co dalej za tym idzie - nie obchodzi ich zabezpieczenie, bo nie myślą wtedy głową. Nawet dojrzały, dzieciaty facet może o tym po prostu nie myśleć. Na koniec - nie ufałabym mężczyźnie, który nie jest szczery wobec żony.

Gość niepewna_88
No i co z tego, że jest żonaty? A wam się takie coś nigdy nie przytrafiło? Dobrze jest oceniac innych! Dla mnie jest dobry, kochający, czuły w życiu by mi krzywdy nie zrobił. Co z tego, że ma żonę? Widocznie ma jakiś powód żeby ja zdradzac!

Gość gość
nie, nie przytrafiło mi sypianie z cudzym mężem, bo mam do siebie szacunek

Gość gość
nie, nie przytrafiło mi sypianie z cudzym mężem, bo mam do siebie szacunek _____ Mam tak samo ;) NIGDY nie sypiałam z zajętym facetem. Wiesz jaki ma powód żeby ją zdradzać? ON JEST TCHÓRZEM. Może i mu czegoś brakuje w małżeństwie ale przede wszystkim brakuje mu jaj, żeby z żoną grać w otwarte karty. Powiedzieć co jest nie tak i jeśli nie jest to coś nad czym można pracować rozstać się z godnością. A nie puszczać się za plecami żony.

Gość gość
dokładnie jw, facet jest zwykłym śmieciem, bo zamiast być szczerym wobec żony, to szmaci się za jej plecami, a ty jesteś dla niego wyłącznie workiem na spermę- choć bardzo tego określenia nie lubię- i tylko patrzeć jak będziesz się żaliła, że kochaś zrobił ci dzieciaka i sie zmył, gdzie takie idiotki sie rodzą??????