Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony fender

Zgrabne i zdrowe ciało do wiosny

Polecane posty

Gość czerwony fender
Corida no i super! A ja dziś cierpię na przeokrutne zakwasy :) Głównie na brzuchu są ale straszny ból. Wieczorem jednak i tak zamierzam zrobić 30 day :D

Gość Corida
Trochę martwią mnie te dwa dni wolnego, jak dam rade nie myśleć o jedzeniu? W pracy jest to o wiele prostsze no i dużo się ruszam.

Gość Corida
Autorko, próbowałaś skakanki ?

Gość czerwony fender
No właśnie jeszcze nie spróbowałam bo nie mogę znaleźć swojej starej skakanki a nie miałam kiedy kupić nowej ;) We wtorek ruszę na poszukiwania :) Jeszcze dwa dni wolnego - chyba trzeba je tak zagospodarować żeby nie było czasu myśleć o jedzeniu ;)

Gość the art of simplicity
ja nadal cwicze codziennie ale slodycze niestety to moja zmora od jutra juz nie jem zadnych wiem ze same cwiczenia nie zdaialaja cudow, musi byc pozadna dieta :)

Gość Corida
Witam. Jak minął wczorajszy dzień autorko? Jak twoje zakwasy? Udało mi się nie myśleć o jedzeniu, jem wszystko ale w mniejszych ilościach. Tak ogólnie to chciałabym zgubić nadmiar kilogramów i jeść żeby żyć a nie jeść żeby tyć! Chciałabym opanować to moje łakomstwo! Malutkie efekty już widać, brzuch mi maleje w obwodzie. Dzisiaj mija tydzień jak się wzięłam za siebie.

Gość czerwony fender
Popłynęłam trochę... Znaczy nie zjadłam kilku tysięcy kalorii ale daleko było od zdrowego odżywiania i spokojnie przekroczyłam 1500kcal założone... Ćwiczyć, ćwiczę. Zakwasy są nadal, ćwiczę pokonując ból :D Ale szczerze - po ćwiczeniach czuję się świetnie! Zła trochę jestem ale z drugiej strony miałam urodziny, miałam gości, bawiłam się świetnie jakoś nie chciało mi się wszystkiego odmawiać. Gorzej, że dostałam mnóstwo słodkich prezentów. Na razie wrzuciłam do szafki w kuchni i pewnie w mikołajki jakoś się pozbędę :D

Gość czerwony fender
No i oczywiście - GRATULUJĘ pierwszych efektów i trzymam kciuki za następne :)

Gość czerwony fender
HA! Mam skakankę! Dziś poskakałam trochę, oczywiście z Jillian też poćwiczone. No i w miarę nieźle z dietą ale jeszcze spać się nie kładę, więc chwalić się nie będę ;) A Wam moje drogie jak idzie?

Gość Corida
Witam Jak ci idzie ze skakanką? Ostatnio byłam bardzo zabiegana, praca, dom, ale trzymam się i nie podjadam, skaczę. Muszę pomyśleć nad dodatkowymi ćwiczeniami na brzuch, aby skóra się ładnie wciągnęła. Mogę już zakładać krótsze sweterki, przy dużym biuście i wydętym brzuchu podciągały mi się, powoli zaznacza się talia.

Gość Corida
Witam Co słychać autorko? Wczoraj za dużo nie ćwiczyłam, jestem przeziębiona, wolałam wygrzać się w łóżku. Dziś idziemy na małą uroczystość, postaram się nie jeść za dużo. Już prawie 2 tygodnie nie jem słodyczy i nie ciągnie mnie !