Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce sie po użalać

Polecane posty

Gość gość

dzieci pochadzace z rodzin w kturych był alkochol chyba chyba niebeda szczęśliwe nie otworza sie na ludzi , beda tylko patrzyć jaki ini sa otwarci jacy szczęśliwi . bez sensowne to wrzystko

Gość gość
użalaj to Ty się nad swoją ortografią lepiej, a nie nad tematem, o którym najwyraźniej nie masz pojęcia 🖐️

Gość gość
dokładnie,kup se słownik,poczytaj,postudiuj ,przeanalizuj i zastanów się czy to nie ciekawsze od bzdur które wypisujesz

Gość gość
ty niemasz pojecia barania i sohie kiwaj da durna raczka jako jakiś opajac przemadrzały

Gość gość
sam sepoczytaj skoro tak to lugbisz .

Gość gość
tak k***a ortografia wazniejsza od ludzkiego nieszczescia idioci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a jak bedziecie zdychac na lozu smierci powiecie sobie AŁA ALE K***A NAPIERDALA a ktos do was NIELADNIE PRZEKLINAC NIUNIUNIU zal mi was

Gość noicozze
ja jestem z domu w którym był alkohol i jest dalej.. I chyba nie bede nigdy szczesliwa :(

Gość gość
"tak k***a ortografia wazniejsza od ludzkiego nieszczescia idioci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" v się składa, że jestem córką alkoholika i tak... ortografia rozmówcy jest dla mnie ważniejsza niż użalanie się nad moją tragedią życiową 🖐️

Gość strepsils
Zgodzę się, że użalać to się trzeba nad Twoją ortografią. Co do tematu - różni ludzie, różnie odreagowują doświadczenia z dzieciństwa. Mój narzeczony pochodzi z rodziny z problemem alkoholowym. Owszem - ma nerwicę. Ale też ułożył sobie życie, skończył bardzo trudne studia, ma pasję i ma mnie. Jest osobą dojrzałą, odpowiedzialną ale też żyje pełnią życia, potrafi się bawić, pracować, potrafi też kochać i dbać o drugą osobę. Jest jedna rzecz, której się naprawdę boi - czy spełni się jako ojciec skoro sam miał gówniany wzorzec. Ale ja nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości ;)

Gość gość
w kazdym domu jest alkohol,w barku w lodówce w bielizniarce itp. i co z tego

Gość gość
zasadniczo mam was gdzieś wyladuje może w psychiatryku i bede mugł wreszczie zapomnieć owas wszystkich o kobietach i owszystkim i o tej ortografi która jest z d**y wyjeta przez jakiegos dałna co sobie nazwymyślał u i ó żeby było śmiesznie .

Gość strepsils
chcesz to pogadam z nim i chlapnie ci minetke na lepszy humor

Gość gość
nie obchodzi mnie wasze udane rzycie skoro dla was warzniejsze błedy sa .

Gość gość
nie kazdy jest piekny idealny cudowny i z******ty jak wy jakby ten facet nie mial studiow pasji ortografii to by go nikt nie pokochal, kocha sie za cos to jasne. Ja bede sobie gownem do konca zycia bo nie licze na bezwarunkowa milosc

Gość gość
życze wam powodzenia posrańcy zobaczymy jak przyjdzie nawalony dziad i wam zg****i córke przecież w każdym barku jest alkochol

Gość gość
Ty to się przejdź do specjalisty, bo ewidentnie masz coś nie halo z banią.

Gość strepsils
masz ochotę na lizanie między nózkami?

Gość gość
nieprzejade sie bo i poco skoro macie mnie wd***e

Gość gość
Wiesz... bo czasem najłatwiej zacząć od "mało" istotnych spraw - jak choćby ortografii. Tak by opanować jedną rzecz a potem odzyskać kontrolę nad swoim własnym życiem. Ale ortografia jest ważna - to jest Twój język ojczysty, to jest język, za który ludzie - TWOI RODACY - umierali. Ortografia, interpunkcja, gramatyka - to jest ważne. To także pokazuje Twój brak szacunku do wszystkich, którzy muszą odczytywać zupełnie niezrozumiały tekst. I nie wiem czy wiesz choroba Downa nie powinna być wyzwiskiem :) To, że coś wydaje Ci się bezsensowne nie znaczy, że takie jest - po prostu Ty nie potrafisz tego zrozumieć. P.S. rzyć to tyłek ;)

Gość gość
nie mamy,chętnie wysłuchamy twoich wypocin,nie żałuj sobie i ulzyj,a więc zaczynamy

Gość gość
strepsils lizać se możesz jak sie uśmiechasz jak nie to można byłoby ci np ten język sikiera odrabać i tak to znaczenia by niemiało

Gość gość
Jesli będziesz nadal takim idiota to twoje zycie będzie takie posrane jak teraz,żalosny goguś co wylewa swoje smutki na kafeteri bo nie ma komu a przy okazji nie szanujac ludzi ktorzy ci dobrze zyczą.Lecz sie:D

Gość strepsils
Tak - kocham go za pasję, za inteligencję, za zawziętość. Kocham go za to, że mimo gorszego startu nigdy się nie poddał. Że walczył o siebie i swoje lepsze życie. Ale on miał ojca alkoholika i mimo wszystko sobie poradził ergo MOŻNA. Tak samo jak nieudacznikiem może być ktoś z cudownymi rodzicami tak i osoba z patologii może być wspaniałym człowiekiem. P.S. Narzeczony ma dysleksję. Nigdy nie widziałam, żeby korzystając z komputera popełnił błąd ortograficzny - bo komputer sam sprawdza pisownię.

Gość gość
rodacy umierali za orty co za brednie umierali za rodziny inaczej chlali i opołowe sie polska pomniejszyła . żeden baran by niewalczył dla ortografi może dla jezyka mówionego nie pisanego

Gość strepsils
ktoś się pode mnie podszył. Były dwie wypowiedzi tylko moje wyżej, ta jest trzecia. A język polski składa się także z języka pisanego. I za to, żeby dzieci mogły w szkole uczyć się tego języka ojczystego, także ortografii rodacy umierali.

Gość gość
wy mi dobże rzyczycie nie odbieram tego chyba że ty sobie tak to odbierasz bo chcesz sobie tak to odbierać .

Gość gość
tak k***a dobrze zyczyc komus to ironia patrzenie z gory traktowanie cie jak podczlowieka, nie ta ortografia itp. Widze jak traktuja takich ludzi, mam przyjaciolke z takiego otoczenia niesmiala zahukana troche mniej inteligentna a traktuja ja juz jak debilke, kazdy niby taki zyczliwy a podsmiech**e sie po katach ch**e zasrane. Opinia najwazniejsza, z******tosc, ortografia. Wylewa swoje smutki na kafeteri bo nie ma komu przez takich jak wy ludzie sie wieszaja.

Gość strepsils
i powiem ci coś jeszcze,badyla ma takiego że łojezus maryjo i wszyscy śnięci,az mnie boli jak go widzę

Gość gość
twój mąż sobie może wychodził z domu inaczej żył może miał dziewczyny za dzieciństwa wiec sobie nieporównuj dwóch inych przyopadków .