Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce sie po użalać

Polecane posty

Gość gość
skoro z góry gadasz ze kazdy cie ma w d***e i nabija sie to po choooja piszesz ten watek?w tym momencie to nawet zal mi ciebie nie jest,a jak ludzie sie wieszaja przez ,,mądrosci,, w necie tzn ze sami sa kretynami:/

Gość gość
jesteś dziewicą?

Gość strepsilss
jestem skrajnym idiotom wybaczcie mam wrzoda na d***e i niemoge siedzieć dotego smerdzi mi z paszczy i jestem zarabiscie idealny taki że bez sensu

Gość gość
jestem gejem oraz gekonem

nie rozumiem po co ktoś się ze mnie nabija? Chciałam tylko powiedzieć, że nie każdy z problemami w dzieciństwie musi się załamać. Dla każdego jest szansa. Moje wypowiedzi to te z godziny: 16.39.24, 16.51.41, 16.53.15 :) I to ja pisałam o nie naśmiewaniu się z osób z zespołem Downa i wartości języka polskiego bo naprawdę w nią wierzę.

Gość strepsilss
sam jesteś kretynem bo jesteś dałn z kasa niewiesz co może i jak może żyć iny człowiek i wypowiadasz sie boś taki zarabiście idealny

Gość strepsilss
no niekażdy bo aklbo jesteś gnojem klniesz wyzywasz tłuczesz inych i wtedy jesteś fajny albo cichy jesteś i cie wkuza cale życie życie .

Gość gość
strepsils masz racje sam jestem dowodem na to ze mozna , w domu mialem rozpierduche co dzien i zyje mam prace rodzine,ale jesli komus cos mowisz a on ma to w poważaniu to nie widze sensu sie produkowac.

Gość strepsilss
i żebyście wiedzieli wyładuje swoje emocje ! przynajmniej tyle moge w tym posranym necie sobie poużalać i sie pokłucić .

Gość gość
można zmienić wszywstko najlepiej iść do wiezienia z dala od ludzi .

Gość gość
miłego pobytu:D

Gość gość
yam bym był szczęśliwy , bym mugł życ poswojemu muglbym sie uczyc to co lubie .

Gość gość
ale w więzieniu sa ludzie sa bardzo mili:)i będa zawsze beda opowiadac ci bajke do snu:)a pod prysznicem umyją ci plecy:)

Gość gość
predzej bym sie znimi dogada niż zwami .

Gość gość
a sa tez tacy co udostępnią ci klape w kiblu zebys sobie zjadł ciepły i smaczny obiad jak u mamy:)napewno bys sie dogadał nie watpimy..

Gość gość
ty żyjesz takim światem ja niewierze że tak jest w wiezieniu kazdy ma ina cele wiec sobie bajki w***e wsedzź

Gość gość
hahah no to wyslij nam pocztowke jak juz sie dowiesz jak jest

Gość gość
ehh ty niewiesz jak jesteś a sie wypowiadasz ja też nie wiec skończ gadac bezsensu .

Gość gość
a ty p********z k***a z sensem?jebnij się w łeb z rozpędu moze ci się przestawią klepki:D

Gość gość
sam sobie pogadam i kij z wami wiec tak mam 180 cm wzrostu jestem w miare pszystojny raczej lubiany przez towarzystwo cos tam powoli może mało niewiele widać pomnie a tak przychodze do domu otwieram głowe wyładowuje swe zle emocjke które sie kumuluja i sie niewyczerpuja

Gość gość
ja tak bo niema opcji zxeby ktoś sobie jedzenie na desce odgrzewał jest to skrajnie głupie .

Gość gość
wiec dzisiaj odroku przerwy próowałem zarywać do dziewczyny niestety niewyszło rozmowa sie niekleiła zabardzo i tak o 3 lata młodsza była ale mi nakoniec miłego dnia powiedziała niewiem poco

Gość gość
właśnie samotność mi doskwiera juz od kilku lat wrecz z kilka setek godzin jak nie tysiace na portalach zmarnowałem .

Gość gość
czy coś sie może zmienić w życiu teoretycznie tak ale poprostu czlowiek ma dość to nietakie proste . chciałbym sie uczyc ale mnie j angielski blokuje i chyba niebede sie mugł dalej uczyc bo matury niezdam .

Gość gość
osdtatnio mnie może z kilka lat temu mama przytuliła tweraz to raczej nic oczywiście psychika tego nie odpuści i bedzie dołować cie aż do śmierci że nikogo niemasz .

Gość gość
chymm przeszedłbym sobie z dziewczyna nad rzeke i sobie z nia pogadał jednak to niestetety niejest możliwe

Gość gość
chymm lubie gadać z inymi ludźmi wtedy czuje że mam jakieś znaczenie .

Gość gość
najbardziej nielubie angielskiego polskiego poprostu to jest nudne . dziewczyny niebede miał musze sie stym powoli zaczac godzic nieśmialy nigdy niebedzie miał kobiety

Gość gość
etam życiwe jest bez sensu .

Gość gość
wieczory spedzam na internecie bo już sie nie odnajduje wśród ludzich poprostu dod**y bym sie czul wśrud znajomych w inym miejscu niż szkoła no chyba żeby sami znajomi byli .