Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co tak klamiecie

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie to 90% na tym forum nie bylo nigdy za granicą I tylko się chwałą i piepsza głupoty na temat innych narodowości Byłem w angli , Po pierwsze w angli polki nie żenia się z angolami , pakolami hindusami i gypsami więc po h**a co 2 temat o nich wyssany z palca , może ich widać na ulicy ale i polacy w uk mają na nich w******e , polacy jak chcecie wiedzieć , mieszkają w swoich bliźniaczych domkach , i wychodzą na miasto raz na miesiąc i to w swoich grupach i żeby się spotkać że swoimi , a w pracy pracuje zazwyczaj kilku polaków że sobą nie z kimś z kim się nie da robic, a jak polka jest z kimś z innej nacji to pewnie nie przyjechała na zmywak do ikei albo knajpy , tylko jest jakąś p********a lewuskom co myśli że jak ma pieniądze to wszystko może . I

Gość gość
A te j****e media kłamią ja nigdy nie uwierze w to co piszą gazety albo w tv gadaja to jest głupia propaganda tak jak wy ją tu siejece , po jakiś informacjach z neta macie super doświadczenia a w d***e byliście

Gość gość
Co 2 tu ma niemca , anglika z tych co ja widziałem z mieszanek to większość są to osoby o b dużych zarobkach które nie piszą na takich forach Hahaha Dzieci z gimnazjum piszą że mają mezy z innych krajów to niech udowodnia Powstawiaja swoje fotki z tymi obcokrajowcami ale nie zaraz powiedzą że się Wstydzą a na forach takich jak sfd dla sportowców nikt żaden obywatel rp się nie wstydzi pokazać swoich fot albo podać fejsa zresztą to jest dziecinada większość z was jest raczej chora na jakieś bajkopisarstwo

Gość gość
@17:41 co to sa bardzo duze zarobki?

Gość gość
Od 10 tyś euro w górę chyba jedną parę znam co jest polka i niemiec i mają wille 350 m gdzieś nie daleko bonn

Gość gość
co za belkot

Gość gość
Poza tym p*****la że w angli nie ma pracy a wystarczy isc do agencji pracy posiadać 600 zł na wyjazd dowód osobisty i konto w banku i po tygodniu jest robota gadaja z opowieści , niestety żeby wyjechać nie można być chorym na schizofrenię bo raczej skończy się na pisaniu na forum

Gość gość
No i powodzenia w zyciu z pracy na 2-3 dni w tygodniu za minimalna, nie wiem na co Ci to starczy, bo raczej tylko na sam malutki pokoj... A co dalej???

Gość gość
tak,to belkot i nic wiecej

Gość gość
to jest zapewne święta prawda dla środowiska, w którym się obracasz. to że ty pojechałeś doły kopać i mieszkałeś w polskim kołchozie i nie ośmieliłbyś się nawet spojrzeć na Angolkę raczej niczego nie dowodzi. jedni żyją tak jak opisałeś, a inni inaczej. masz wąskie horyzonty jeżeli uważasz, że wszyscy są tacy sami jak twoi znajomi..

Gość gość
Ja mam meza Anglika i dobra prace, a na kafeterii siedze od 2004 roku gdy jeszcze forum zagranicznego nie bylo. Swoich zdjec nie bede wrzucac, bo nie jestem glupia, nie wierzycie to nie wierzcie, mam to gdzies :)