Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesprawiedliwe

NERWICA powazne objawy Czy mozna leczyc sie bez psychiatry

Polecane posty

Gość niesprawiedliwe

Witajcie Mąż mąż jest chory na raka i przez to się tak znerwicowałam/ . Ma dodatkowo grzybicę i przerzuty co dotaktowo mnie dobiło. Mam 28 lat niedawno wszystko się nasiliło. Moja objawy nasilały się, piłam melissę i kupowałam leki bez recepty teraz lekarz rodzinny wypisał mi hydroxizinum. jestem po nim tylko zmulona. Moje objawy to: - duszności - zawroty głowy - drętwienie nóg, rzadziej rąk, wiecznie zimne nogi, rzadziej ręce - kołatanie serxa - drżenie całego ciała (głównie w noxy, strzykanie zębami, nie mogę zapanować nad własnym ciałem, nie mogę czasem wstać z łóżka uczucie 'słabych nóg' - koszmary senne - zrywanie się w nocy - zaciśnięte gardło, czasemwydaje mi się, że nie mogę oddychać, oddychanie nie jest spontaniczne często je 'kontroluję' - bóle w klatce piersiowej, pieczenie, bóle lewej ręki - panika, histeria... wstaję w nocy po 10 razy i sprawdza czy On żyje wybucham płaczem

Gość gość
jesteś w trudnej sytuacji i nerwica sama nie przejdzie może powinnaś poprosić lekarza o takie leki, które spowodują wyciszenie i lepszy sen ale nie będą zamulać

Gość gość
och jak ja to rozumiem, tylko u mnie mama ma raka, też nie mam siły, też mam nerwicę i też psychicznie i fizycznie wysiadam ach szkoda gadać

Gość gość
do psychiatry raz dwa

Gość gość
wspieram, dbaj o siebie, szukaj pomocy:(