Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FionkaFionka

Ciąża a pies

Polecane posty

Gość FionkaFionka

Mam w domu towarzyskiego posokowca :) do tego jestem w 26. tygodniu ciąży. Sunia szaleje od jakiegoś tygodnia! Nie opuszcza mnie na krok - idzie ze mną nawet do ubikacji (piszczy pod drzwiami) i leży pod wanną podczas mojej kąpieli. Wystarczy, że wychodzę do innego pokoju a ona już jest koło mojej nogi. Liże mnie po brzuchu i przytula się do niego przy każdej sposobności. Z mężem (który do tej pory był jej ukochanym panem) nie chce wychodzić na spacer, jeżeli ja nie idę. A do tego wszystkiego odpycha nosem rękę każdemu, kto próbuje dotknąć mojego brzucha. To normalne w zachowaniu psa? Wasze psiaki zachowywały się podobnie?

Gość gość
Hehe, mój pies od zawsze za mną łaził, w ciąży też, ale żeby zwracał jakąś specjalną uwagę na brzuch, to nie. Ciekawe jak zareaguje na dzidzię. Znałam takiego psa, który cały czas warował przy dziecku i jak tylko zaczynało się kręcić, leciał po panią. Może Tobie reż się psia niańka szykuje?

Gość gość
Wypad z psami z domu

Gość gość 11
Witam, tez jestem w ciąży mamy yorka, który zachowuje się podobnie, nie opuszcza mnie na krok :) pieski są kochane :)