Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia___

zajęcia dodatkowe w przedszkoly są w końcu czy nie

Polecane posty

Gość zosia samosia___

ciekawa jestem jak jest u was na początku było wielkie poruszenie ale wszystko dobrze sie skończyło, u nas w tym roku wszystko za darmo, czyli DAŁO się jest rytmika, angielski, ceramika, taniec, robotyka. I przedszkole tańsze, wszystkie dzieci chodzą na wszystko. Zajęcia prowadzą osoby spoza przedszkola, nie wiem kto to finansuje ale jestem bardzo zadowolona. Przedszkole w Krakowie. Jak jest u was?

Gość cztery z plusem
u nas tak samo: angielski zabawy w j angielskim klub odkrywcy przyrodnika tance towarzyskie klub kulinarny maly kucharz zespol muzyczny- śpiew zajecia gry na instrumentach plastyka rytmika Jest tego w ch. wszystko bezplatne, wszystko fajne w efekcie dzieci o 17 odieramy bo sie krzywią na nas ze nie poslzi na jakieś czaderskie zajęcia bo ich za wczesnie odebralismy. Efekt jest taki ze ostatnio nie bardzo mozemy sie wyrobic z zajeciami pozaprzedszkolnymi bo program przedszkola jest tak przeladowany ze nie ma czasu. Też Kraków.

Gość cztery z plusem
a finansuje wszystko gmina. Przynajmniej u nas wisialy plakaty ze zajecia finansowane sa przez gmine Kraków

Gość mamadwóchdziewczynek
u nas też finansuje gmina, są zajęcia

Gość zosia samosia___
cztery z plusem, no faktycznie sporo macie tych zajęć :) a na jakie jeszcze zajęcia poza przedszkolem chodzą twoje dzieci. Moja córka, prawie 6 lat chodzi jeszcze dodatkowo na basen, raz w tyg. Synek ma 4 lata i chodzi na zajecia tylko w przedszkolu. A można wiedzieć w jakim rejonie Krakowa mieszkasz? ja na Kurdwanowie.

Gość gość
czyli cała ta afera w sumie wyszła na dobre. Ja w zeszłym roku płaciłam za przedszkole 8 godz 300 zł, teraz płacę połowę z tego i jeszcze zajęcia za friko.

Gość gość
u mojej corki oprocz reliigi i gimnatyli nic nie ma

Gość gość
U nas właśnie w tym miesiącu wrócił angielski i rytmika, bezpłatnie oczywiście. Poznań

Gość cztery z plusem
Ja z 2 strony miasta. Córka chodzi na gimnastykę artystyczną i razem z synkiem chodza na plastykę (taką poza przedszkolem) i taniec nowoczesny. Na basen nie może a szkoda bo uwazam ze zajęcia na basenie są super.

Gość Upośledzony
U nas religia i angielski

Gość gość
u nas religia rytmika i angielski płatne 1 zl religia za darmo

Gość gość
u nas kapnęli rytmiką 2xpo 15min w tyg, a poza tym dla 6latków są jakieś niby zajęcia z origami i plastyki, oprócz tego ang 25zl na mc ale po zajęciach przedszkolnych trzeba przyprowadzić dziecko