Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z portalu

Polecane posty

Gość gość

czesc, wiem ze takich tematow jest wiele postanowilam jednak zlozyc swoj, poznalam faceta na portalu spotykamy sie na luzie od wrzesnia, ostatnio relacja zaczela sie zaciesniac z kolezenskiej w bardziej partnerska (pocalunki, przytulanie) jednak nie bylo zadnej rozmowy na ten temat, on wchodzi dalej na portal co widze bo sama wchodze kontrolnie, moje pytanie brzmi czy pytac o portal, o wchodzenie na niego, o jego stosunek do tego czy czekac na jego reakcje?

Gość gość
Znacie się od września......hm......zaczynacie się przytulać,całować....hm...... i nie rozmawialiście,nie było żadnej rozmowy....pewnie chodzi Ci o to,ze nie powiedział Ci na razie nic konkretnego i nie wiesz co masz o tym wszystkim myśleć ? No cóż oboje nadal logujecie się......może on myśli podobnie jak Ty? a czy zapytać go ? nie odpowiem bo nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu-też bym zastanawiała sie

Gość gość
spotykacie sie, a ten jeszcze nadal czegoś " szuka " na tym portalu, no przecież to jasne, szuka i będzie szukał, zostawiłabym frajera, niech szuka dalej.