Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba wam sie taka posciel do lozeczka

Polecane posty

Gość gość
Dla chlopca b.ladna

Gość gość
nie powala ale może być, choć dla mnie trochę smutna

Gość gość
Ładna ale jak dla mnie zbyt pstrokata:)

Gość gość
Jak dla mnie troche za kolorowa, mieniło by mi się w oczach :)

Gość gość
Strasznie starodawna.

Gość gość
To moze polecicie jakas ladna sprawdzonej firmy.

Gość gość
mi sie nie podoba. ja wolę w stylu mamo tato ;)

Gość gość
kochana, ważne żeby Tobie się podobała, bo dla małego dzieciątka to obojętne w jakiej pościeli spi ;-) ważna rada ode mnie to żeby pościel miała możliwość prania w 100 stopniach

Gość gość
ladna :)

Gość cztery z plusem
Bardzo mi sie podoba. Choc ostatnio strasznie mi sie podobają sowy. Na allegro sa fajne posciele albo tkaniny na pościel w rożne sówki w rożnych kolorach wielkości itd.

Gość gość
mi sie podobaj najbardziej z tych ktore tu sa na tych stronach, nie przesadzone i nie za psotrokate wlasnie, i dla chlopca i dla dziewczynki.

Gość gość
Na allegro pelno ladnych poscieli za 30-35zl powiedzcie mi czym sie roznia od tych za 100-200 jak na obu pisze ze 100%bawelny? Bylam dzisiaj w hurtowni dzieciecej i ceny az powalaja a wzorow ladnych nie ma:(

Gość gość
Fatalna

Gość cztery z plusem
rożnie z tą jakoscia bywa. Ja kiedys kupilam posciel z allegro pomaranczową w krówki już pare lat temu. zalozylam niewypraną bo corka się uparla jak tylko ja dostalą ze chce koniecznie. Efekt byl taki ze wstala na 2 dzien cala żolta. Bylam przerazona bo myslalam ze ma żóltaczke zanim sie kapnelam ze to ta posciel tak farbuje. Niestety w praniu kolor caly zlazl i zostala bura szmata. Tak wiec nie zawsze to tanie jest tak calkiem ok, ale nie twierdze też ze zawsze nie jest. Dla mnie fajne jakościowo są posciele Ikea. Mozna za 30 - 50 zl kupić fajne wzorki i dobrze się piorą.

Gość gość
polecam posciel z Lidla, super :)

Gość gość
Szczerze mówiąc to odradzam Ci kupno pościeli w ogóle. Mój Syn urodził się w grudniu więc skoro zima to kupiliśmy, a potem okazało się że zupełnie niepotrzebnie, bo w ogóle jej nie użyliśmy, praktyczniejszy był większy kocyk, którym przykrywalismy dziecko - jak był mniejszy to taki większy koc zawijaliśmy jak rożek - tradycyjnych rożków nie lubię. Za to bardzo przydały się ochraniacze na łóżeczko, mieliśmy taki który był dookoła całego łóżeczka - chociaż zapinaliśmy go tak żeby zostało nam parę centymetrów tak żebyśmy z łóżka mogli widzieć Synka. A sam wzór mi się bardzo podoba.

Gość gość
Nie, ale to Tobie się ma podobać przecież? Pasować do pokoju, łóżeczka, wystroju, jeśli już się na estetyce skupiasz... u nas by gryzła się ze wszystkim, mamy z Ikei, szkoda że tej serii już nie ma bo bardzo mi się wszystko podobało.

Gość gość
Troche taka jakas zimna kolorystycznie , ale to moje zdanie

Gość gość
Zobaczcie jaką ciekawą ofertę pościeli ma polski producent - firma Modenex z Krosna - http://www.modenex.pl Kupiłam 4 miesiące temu i jestem bardzo zadowolona.