Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja

Polecane posty

Gość gość

hej , słuchajcie. mam 16 lat i ciekawi mnie czy mogę już brać tabletki antykoncepcyjne? jestem z chłopakiem od dwóch lat, współżyje od roku. Moja mama to rozumie, ale ona sama nie brała takich tabletek, więc moja wiedza na ten temat jest znikoma. i czy ginekolog nie zareaguje dziwnie że tak młoda dziewczyna uprawia juz seks?

Gość gość
myśle ze nie pozwoli ci brać tabletek .. nie myśl ze to jest 100 proc ochrony :) jak narazie to radziłabym używać gum i nie upokarzać się bo jeszcze cie zniży do poziomu buta a ty nie będziesz wiedziała co powiedzieć :)

Gość gość
Weż sobie elementarz i naucz się dobrze czytać,a r*****ie odłuż na pózniej.Chcesz chyba mamę zatrudnić do bawienia dziecka.Zamiast tabletek zacznij ssać cukierki miski

Gość bialamasajka
W takim wieku odradzałabym tabletki. Mogą mieć negatywny wpływ na Twoją gospodarkę hormonalną. Lepsze będą prezerwatywy. Jesli masz obawy to możesz dodatkowo wyznaczać sobie dni płodne np Afrodytą na ślinę. To taki tester owulacyjny. Współżyjcie tylko w dni niepłodne a na pewno nie zaliczycie wpadki

Gość gość
"Weż sobie elementarz i naucz się dobrze czytać,a r*****ie odłuż na pózniej.Chcesz chyba mamę zatrudnić do bawienia dziecka.Zamiast tabletek zacznij ssać cukierki miski" może trochę kultury, gnojku. niektórzy ludzie zachowują się jak prostackie świnie. czasy się zmieniły i już nie jest tak jak kiedyś. a jeżeli Ty używasz słowa "ru*****e" to lepiej Ty weź elemenarz, drogi anonimie :*