Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosz Mojzesza kto mial dla swojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Prosze napiszcie na jak dlugo faktycznie taki kosz wystarczy. Kiedy wasze dziecko z niego wyroslo.

Gość gość
Nazwa świetna :) Brzmi jakbyś chciała spławić potomka rzeką :D

Gość ex_debill_znowu_po
mi starczył do ok. 4- 5m - krócej dla syna, bo był większy od urodzenia

Gość gość
A pozniej mozna go na cos przeznaczyc czy raczej juz tylko do recyklingu lub oddania? I jeszcze jak mozesz to napisz czy skrzypi, bo ja chce kupic z plozami do kolysania ale wydaje mi sie, ze sam kosz bedzie skrzypial skoro jest wiklinowy.

Gość gość
mnie dalej służy a młody ma 5 miesięcy i jest dosyć długi bo ma 80cm. Mam na płoza więc rewelacyjne rozwiązanie przy usypianiu i w ogóle do spania.

Gość ex_debill_znowu_po
nie bujałam dzieci, ale nie skrzypiał, jedynie ta plecionka 'szeleściła' jak się np. przenosiło z miejsca na miejsce; co do bujania to sobie poczytaj - są dwa typy i któryś jest podobno lepszy, ale już nie pamiętam który... generalnie to sie nie bardzo nadaje do bujania, kołyska drewniana bardziej

Gość ex_debill_znowu_po
a po wszystkim sprzedałam

Gość nietuzinkowa1991
ja polecam normalne łóżeczko a jako dodatek kołyskę tiny love, u nas starczyła na 6 mcy, bo mamy jeden pokój i mieliśmy wybór, albo już krzesełko albo bujaczek, niestety-krzesełko było bardziej potrzebne. W cięższe noce spał w tym przy naszym łóżku. :)

Gość gość
Moim zdaniem szkoda kasy. Jak ci zależy na czymś mniejszym od łóżeczka na początku, to przecież możesz użyć gondoli. Praktycznie każda gondola się buja, bo ma odlane płozy na spodzie.

Gość gość
Ale ja nie moge korzystac z gondoli wozka bo mam sypialnie na pietrze i musialabym ten wozek codziennie nosic po schodach tam i z powrotem. Gondolka to tylko w przypadku gdy dziecko zasnie na spacerze albo na dole w ciagu dnia, a na noc musze miec kolyske w swojej sypialni. I duze lozeczko mi sie tam nie zmiesci.

Gość gość
kup sobie tiny love bujaczek lezaczek kolyska