Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana123

Czemy on tak szybko dochodzi

Polecane posty

Gość skolowana123

Jestem z chlopakiem 3 lata ale nasz seks zawsze jest krotki czy moze ktos mi powiedziec dlaczego moj mezczyzna tak szybko dochodzi. Ja mam ochote na dlugi pelen wrarzen seks anie on dwa ruchy i jest gotowy :(

Gość gość
A mówiłaś mu o tym ?

Gość skolowana123
O to chodzi ze tak ale uslyszalamjedynie ze tak dialam na niego

Gość gość
Mój mąż też dosyć szybko dochodzi, ale ostatnio jak go poprosiłam że chce kochać się dłużej, żeby tak szybko nie dochodził to się udało, jak już czuł, że za niedługo dojdzie to zwalniał i np mnie masował, całował żeby opadło troche, potem znowu mona tak w nieskończonośc przedłużać

Gość skolowana123
Moj mowi ze nie jest w stanie sie opamietac ze tak go podniecam ze dochodzi tlumacze to sobie tym ze pracuje za granica

No jeśli jest niedojrzały emocjonalnie to tak będzie miał.Dlaczego w grze wstępnej nie doprowadzi Cię do minimum orgazmu.Seks powinien trwać tak długo aż partnerka będzie całkowicie wyzwolona. echhhhhhhhhhhh

Seks mam co tydzien 2 razy i jeśli sie naruszy ten rytm chodze na rzęsach i tupię uszami:)

Gość skolowana123
No my kochamy sie co miesiac przyjezdza na tydzien i wtedy codzien i kilka razy i wciaz to samo ale jak mu robie loda to mogla bym godzine i dopiero