Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwykłyFacet1

Czujecie się samotne

Polecane posty

Gość ZwykłyFacet1

Panowie też mogą się wypowiedzieć. Czy czujecie się samotni/samotne ? Jesteście może nieszczęśliwie zakochani ? Jak sobie z tym radzicie? Ja jestem sam od zawsze i od około 2 lat zaczęło mnie to bardzo dobijać. Nigdy z nikim nie byłem i nie wiem jak to jest mieć kogokolwiek, chociaż koleżankę lub inną osobę, na której można polegać, przed którą można się otworzyć, porozmawiać o problemach, wszystko tłumię w sobie. Wszystko przez to, że zbyt długo byłem zakochany w nieodpowiedniej kobiecie. Samotność i nieszczęśliwa miłość zmieniała mnie. Boje się podchodzić do kobiet, boję się kłamstwa, zdrady i odrzucenia, a bardzo chciałbym mieć swój skarb. Dlaczego kobiety tak bardzo okłamują i próbują wykorzystać człowieka ? Dlaczego nie można stworzyć związku, w którym nie będzie kłamstwa ? Często wymieniam się wzrokiem z dziewczynami, czasami się uśmiecham do nich, ale mam blokadę, boję się podejść i porozmawiać. Uważam, że chyba nic sobą póki co nie reprezentuje. W dodatku straciłem wszystkie oszczędności i jestem spłukany co wiążę się z tym, że muszę wyjechać do pracy za pewien czas. Sam nie wiem kiedy odnajdę swoją druga połówkę. Jedyne co poprawia mi humor to moje pasję, bez tego nie dałbym rady normalnie funkcjonować Takie moje nocne rozważania.

Gość gość
Spi dobrze.

Gość gość
Wieczory są najgorsze, kiedy takie sprawy odczuwa się mocniej...

Mam to na co dzień ... Pytasz jak sobie z tym radzić? Najlepiej znaleźć sobie pole do ujścia swojej frustracji - ja np pisze na KAFE jakie te kobiety złe i okropne. Dojeżdżam ludzi w komentach pod różnymi artykułami, bo nie mogę się pogodzić że tylko ja mam zły dzień. Niech inni też mają! Czasami jak jest już bardzo źle to idę do psychologa. Jak jest lepiej to szukam ... ale efekty mam bardzo słabe. Wiecznie brakuje mi towarzystwa do clubbingu. Samemu źle się chodzi po klubach ... dziewczyny się boją samotnych gości

Gość gość
Samotny romantyk - dobijanie ludzi przynosi ci ulge ?

Gość ZwykłyFacet1
Romantyków zabiły kobiety. Z doświadczenia wiem, że jak nie bijesz kobiety, nie pokazujesz jej kto rządzi,to ona ma cię za zwykłą ciotę. Tego mnie nauczyła kobieta, w której byłem nieszczęśliwie zakochany. Ja chciałem być dla niej delikatny bo mocnych wrażeń mam dość.

Gość gość
Romantyków zabiły kobiety, a mężczyźni zabili wrażliwe kobiety...

Gość monic1
czy to rozsądne ocenić cały świat na podstawie okr***a doświadczenia?żeby być obiektywnym musiałbyś poznać wiele wiele kobiet z różnych środowisk chyba że masz dar przyciągania pragnień wtedy prędzej czy póżniej poznajesz odbicie swoich tęsknot,na razie nic nie przyciągasz bo się zablokowałeś ze strachu, strach to iluzja ,otwórz umysł:-)

Gość gość
zwykły Facet jestes PROJEKTEM jak wiekszosc tych oszystów na kafeterii masakra duzo zarobiłes juz tutaj na naiwnych

Gość gość
Bardzo, a to bardzo samotna ...

Gość gość
Pan Wokulski Poszukaj sobie przyjaciółki do pieprzenia, ja już miałem takich kilka, bez problemów, bez zobowiązań, polecam.

Gość ZwykłyFacet1
gość. Przepraszam cię bardzo, ale nie jestem projektem. Może ktoś wcześniej miał taki sam nick, akurat taki przyszedł mi do głowy. Napisałem tutaj tylko swoje rozważania, komu miałbym zawrócić w głowie ? Nie mam zamiary spotykać się z ludźmi z internetu.

Gość gość
zarabiasz tymi żalami nad sobą przynajmniej topików w tym samym tonie załozyłes piszesz tak ze za kazdym razem wiem ze to ta sama osoba pisła nawet jak zmieniasz dane to widac a tj kolejny gniot

Gość gość
a ja nie wiem jaka to różnica czy to projekt czy nie ,przecież głównie chodzi o to żeby zamyśleć się nad czymś ,coś rozważyć jakie to ma znaczenie czy to wymyślone czy nie i tak wszystko jest iluzją:-)

Gość ZwykłyFacet1
Założyłem tutaj tylko ten temat. Będzie trzeba w takim razie założyć konto.